Atlantis The Palm 

Atlantis, The Palm dækker over hele 46 hektar land der tilbyder et væld spændende attraktioner både over og under vandet som hele familien kan nyde sammen heriblandt en 17 hektar stor vandpark med massere af forlystelser.
På Atlantis, The Palm er hvert værelse designet for at tilbyde gæsterne absolut komfort og luksus. Fra værelserne er der udsigt til det fantastiske azurblå vand i Det Arabiske Hav eller den ikoniske The Palm og Dubais betagende skyline. På Atlantis, The Palm finder du mere end 23 restauranter, barer og lounges der serverer mad fra over 28 forskellige køkkener. Der er her mulighed for både familievenlige spisesteder og eksklusive middage.
 
Altantis huser ikke bare hotelgæster men også 65,000 undervandsdyr som du kan se i The Lost Chambers Aquarium. Du kan komme tæt på delfiner, lære at dykke eller svømme med hajer, hvis det er lidt for spændende kan du selvfølgelig også tage en dag i den største vandpark i Europa og Mellemøsten – Aquaventure Waterpark der tilbyder massere af sjov for hele familien. Hvis du er mere til en hvid standstand kan du slappe af på en af Atlantis tre private smukke hvide sandstrande.


Vær opmærksom på at der i Dubai opkræves en lokal hotelskat som varierer fra 7-20 AED afhængigt af hotellets kategori. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.

Hotel information

Crescent Rd - Dubai - United Arab Emirates
+971 4 426 2000