Abu Dhabi 

En super feriedestination for hele familien, evt. kombineret med nogle dage i Dubai som kun ligger 45 minutters kørsel væk.
Her findes overdådig luksus, gamle bydele, smukke strande og fantastiske dykker- og snorkelmuligheder. Derudover findes der to golfbaner i Abu Dhabi.

Abu Dhabi ligger på en ø, omgivet at 200 andre små øer og byder på skønt klima, jomfruelige strande, gyldne sandklitter og et pulserende kosmopolitisk byliv, der sammeholdt med den særlige arabiske gæstfrihed gør Abu Dhabi til en besnærende feriedestination.

Emiraternes hovedstad Abu Dhabi er langt den største og rigeste af De Forenede Arabiske Emirates (UAE) syv stater. Abu Dhabi's fremdrift begyndte i 1958 da olien blev opdaget. Olierigdommen er enorm og der skulle efter sigende være nok til de næste 150 år.
Abu Dhabi har de senere år stået lidt i skyggen af Dubais hastigt voksende turistindustri, men nu er de igang med en plan for at bringe nogle af Emiraternes turister til Abu Dhabi frem for Dubai.

Byen bugner nu af fabelagtige hoteller, topmoderne shoppingcentre og restauranter for enhver smag. Heldigvis er byens gamle charme bibeholdt, specielt i Heritage Village som er som et levende museum. 
Attraktioner som krydderimarkeder, traditionelle shows, daddelpalmerhaver, falkejagt og kameler står stadig højt på listen over ting der skal opleves under besøget. Abu Dhabi er også hjemsted for verdens 3. største moské, Sheik Zayed bin Sultan Al Hahyan Mosque som er et imponerende bygningsværk der blev færdigt i 2007.

I kan tage på ørkentur i 4-hjulstrækker, spille golf på Saadiyat Island eller hvad med at besøge verdens største indendørs forlystelsespark, Ferrari World og prøv verdens hurtigste rutchebane eller testkør en Formel 1-racer. Der er alverdens forlystelser for både store og små, italienske restauranter og selvfølgelig mulighed for at få en Ferrari souvenir med hjem.

I november måned køres Formel 1 på Yas Marina Grand Prix Circuit - kontakt os og hør om muligheden for at opleve dette.

Ture fra Abu Dhabi: (priser i parantes er børnepriser, hvis der er forskel)

Abu Dhabi City Tour  (halvdagstur formiddag)

Denne tur er en rigtig god mulighed for at opleve Abu Dhabi og omegn. I starter med et besøg til Grand Mosque, der er opkaldt efter Hans Højhed Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan. Grand Mosque er en af de største i verden med plads til 30.000 tilhængere. Herefter besøger I Abu Dhabi Cultural Foundation og fortsætter med et besøg på det Iranske marked i Port Zayed. Under køreturen ad Corniche ser I funklende hvide moskeer og de elegante skyskrabere der rejser sig i horisonten. Der er også et besøg i Den gamle by der huser et lille museum, hvor dagliglivet vises fra før det store olie eventyr startede. Til slut stopper vi ved et udsigtspost hvor man kan se Abu Dhabi´s fantastiske skyline og vi passere det majstætiske Emirates Palace Hotel.
Kr. 260 (130) mandag og onsdag.

Silk, Spices and Gold  (heldags byrundtur)
I kører nordøst til Dubai - Abu Dhabi´s nabo emirat på en spændende tur. Der ankommer I til den historiske Dubai Creek, går omkring i Bastakiya området, en samling af smukke, omhyggeligt restaureret gamle vindblæste huse. I besøger det 150 år gamle Al Fahidi Fort, som huser Dubai´s museum. Derefter fortsætter jeres tur på tværs af floden ved Abra i vandtaxi og efter en kort gåtur er I i den eksotiske krydderi souk, med dets udsøgte udvalg af orientalske krydderier. På den snoede vej gennem de små stræder kommer I til Dubai´s overvældende Gold Souk, og så der er tid til at kigge og måske købe.

Jeres næste stop er Souk al Bahar, et levende arabisk område af restauranter, shopping og underholdning, der ligger i hjertet af den prestigefyldte Downtown Burj Dubai-område. Efter et kort stop for at spise frokost, går turen til Jumerirah moskeen og Burj Al Arab hvor der er gode foto muligheder, før vi kører tilbage til Abu Dhabi. (frokost er ikke inkluderet) Kr. 370 (190) søndag og torsdag

Falcon World - møde med et bevinter under (halvdagstur, formiddag eller eftermiddag afhængig af ugedag)
Denne tur til verdens største falke hospital er en sjælden mulighed for at udforske falke og ​​falkejagt. Det er en af ​​naturens mest imponerende rovfugle. Falke har altid spillet en fremtrædende rolle i den arabiske historie og kultur.
I kører til Abu Dhabi Falcon hospital, hvor jeres første stop er på Falcon museum. Bliv bekendt med historien om falke, samt værktøjer og udstyr forbundet med sporten. Denne tur vil give jer et indblik i falke registrering og det unikke falke pas - et vigtigt dokument, fordi falke rejser med deres ejere. Herefter vil vi se falke undergå rutine Check-up og behandling og lære om de mest almindelige lidelser, der påvirker disse fugle. Vi besøger den intensive afdeling, et state-of-the-art anlæg, der kan identificere selv de sjældneste sygdomme. Turen slutter uden for hospitalet, hvor gæsterne kan tage billeder af falke, posere med en falk på armen og se falkene flyve i en stort voliere.
Kr. 495 (245)

Sundowner - halvdags ørkentur
Abu Dhabi forlades om eftermiddagen og en spændende tur gennem ørkenen begynder. Undervejs til lejren oplever I spændende kørsel i de store sandklitter og besøger også en kamelfarm. Nyd ørkenens smukke farver når solen går ned, og når I når lejren er der tid til at ride kamel eller måske få malet et hennamønster på hænder eller fødder. Nyd en lækker barbeque middag og en `Shisha´ - den berømte arabiske vandpibe. Under stjernehimlen opfører mavedanseren sit show inden der returneres til Abu Dhabi. Eftermiddag/aftentur. Kr. 520 (475) 

Starlight Express - Ørkensafari med overnatning
Oplev ørkenen fra den smukkeste side ved solnedgang og solopgang. Vi kører ud i ørkenen i tide til at opleve den smukke solnedgang, og vi laver en lejr i mellem sandbankerne. Under de 1000 stjerner nyder vi en dejlig barbecue-middag inden vi går til ro i teltene. Vi står op med solen til duften af morgenmaden og fortsætter herefter turen ind i Hajar bjergenes kløfter. Efter en begivenhedsrig tur returnerer vi til resortene inden frokost. Torsdag og fredag (fra 1. oktober - 30. april) Kr. 780 

Yellow Boat cruise - 45 minutters sejltur, se Abu Dhabi fra vandsiden
Forbered jer på en oplevelse på havet ved Abu Dhabi. Hvis I har et behov for hastighed, en ægte kærlighed til regionens vidundere eller blot en lejlighed der skal fejres, levere disse både med stil. I ser The Emirates Palace, Lulu Island og Corniche, kommer forbi det største flag i verden, langs bjergvejen til spidsen af ​​Lulu Island, derfra videre til den spektakulære udsigt over Emirates Palace. Det er helt sikkert en fantastisk måde at få vist en af ​​de mest imponerende promenader bakket op af de arkitektonisk imponerende bygninger. Transfer er ikke inkluderet.
Daglig afgang 1. oktober - 30. april. Kr. 330 (245)

Prøvedyk Jebel Ali - ca 7 timers tur.
Havet omkring De Arabiske Emirater byder på enestående oplevelser under havoverfladen. Her er muligheden for prøvedyk sammen med en Padi-instruktør, også for jer uden dykkercertifikat. 
Husk at medbringe badetøj, håndklæde og solcreme. For at deltage skal I kunne svømme - børn skal være fyldt 7 år for at deltage. Kr. 900