Loading...

Danmark

Tag på en aktiv ferie i dejlige Danmark

Selvom mange af os elsker at rejse til udlandet og fylde vores ferie med eksotiske oplevelser, er der nu også noget fantastisk ved at holde ferie i Danmark. Oplev vores danske favoritter på en aktiv ferie.

Perfekt til aktiv ferie med skønne naturoplevelser

Lange dejlige sandstrande, skøn og frodig natur, behagelige temperaturer og spændende lokalkulturer – ja, Danmark har masser at byde på, når det kommer til at vælge, hvor man skal holde ferie. Hvem af os har ikke, ligegyldig alder, elskede ferieminder fra sommerferie i Danmark, hvor man fx har siddet på en badebro og fisket efter krabber, eller spist is købt i den lokale strandbod, mens solen bagede fra en skyfri himmel? Ferie i Danmark er bare indbegrebet af hygge kombineret med skønne aktiviteter i naturen. Selvom Danmark er et relativt lille land, er udvalget af ferieaktiviteter både stort og varieret, og Danmark er derfor et oplagt valg, hvis du vil kombinere aktiv ferie med afslappende aktiviteter og spændende seværdigheder. 

I Danmark kan du nyde alt fra øhop og fredelige sølandskaber til smukke istidslandskaber og storbyferie – plus så meget mere! Vælg en aktiv ferie i vores eget skønne rige, og opdag hvilke fantastiske oplevelser vores eget land har at byde på.

Læs mere
View as Grid List

Items 1-10 of 13

Side
per side
Find ud af om vandring er noget for dig på mini-vandreferie i Mols Bjerge Nationalpark

Nationalpark Mols Bjerges kuperede terræn er et fremragende vandreområde at få erfaring i. Herlige oplevelser venter for både den garvede vandrer og for de, der stadig har de længere ture til gode.  

 • 4 afrejser
 • 1 overnatning
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 1.998,- DKK
Guidet vandreferie på Sydfyn

Tag med på en guidet vandreferie på vidunderlige Sydfyn med øhop. Her oplever du smukke naturperler og en rig kulturhistorie. 

 • 8 afrejser
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.998,- DKK
Guidet vandretur til Bulbjerg, Svinkløv og Nationalpark Thy

Se med egne øjne hvorfor Nationalpark Thy kaldes Danmarks største vildmark. Oplev Vesterhavets kraft ved Bulbjerg, de blide strande ved Svinkløv og de uopdagede naturperler i landet bag Jammerbugten.

 • 9 afrejser
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 4.998,- DKK
Cykelferie på idylliske Sydfyn

Velkommen til det absolut bedste af Sydfyn og Ærø. På dette øhop i Det Sydfynske Øhav vil du cykle forbi smukke strande, betagende bakker med fantastiske udsigter og charmerende landsbyer.

 • 16 afrejser
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.398,- DKK
Cykelferie med jysk charme

Hop med på denne smukke cykeltur i Østjylland, der starter og slutter i Aarhus. Turen emmer af jysk charme og tager dig forbi hyggelige gader, skønne landsbyer, dybe søer, grønne skove og lækre strande. 

 • 16 afrejser
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.398,- DKK
Guidet vandreferie langs Horsens Fjord, på Endelave og langs Gudenåen

Tag med på vandretur langs Horsens Fjord til kendte og ukendte perler. Du går på Kaninoen på Endelave og langs Gudenåen til Den Genfundne Bro, Sukkertoppen og den historiske Klostermølle.  

 • 3 afrejser
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.498,- DKK
Cykelferie med mellemlange etaper og royale byer

Gennem mellemlange og lange etaper kombinerer denne tur det bedste af Nordøstsjælland med en bid af Sverige. Oplev hyggelige marinaer og besøg vigtige royale byer som Hillerød og Roskilde. 

 • 16 afrejser
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.498,- DKK
Cykelferie på solskinsøen

Kom Bornholm rundt på en skøn cykelferie i dit eget tempo. Solskinsøen skuffer aldrig, og på denne tur vil du opleve alt fra unikke attraktioner og vild natur til hyggelige småbyer og lækker mad.

 • Individuel afrejsedag
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.598,- DKK
Danmark | Guidet vandreferie på Mols

Tag med på en guidet vandreferie i grønne, bakkede Nationalpark Mols Bjerge, og udforsk et af Danmarks mest betagende naturområder, der også byder på en perlerække af kultur- og gastro-oplevelser.

 • 5 afrejser
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 5.998,- DKK
Cykelferie med jysk charme

Hop med på denne smukke cykeltur i Østjylland, der starter og slutter i Aarhus. Turen emmer af jysk charme og tager dig forbi hyggelige gader, skønne landsbyer, dybe søer, grønne skove og lækre strande. 

 • 16 afrejser
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_car.png
  Kør selv
Fra 6.148,- DKK

5 gode grunde til at holde ferie i Danmark

 1. Mange er slet ikke klar over, hvor store forskelle der er i lokalkulturen og naturen inden for vores egne grænser. Vælg derfor en ferie i Danmark og glæd dig til at udforske et måske ukendt hjørne af vores land.
 2. Nyd at have tiden til at udforske Danmarks mange tilbud uden hverdagens stress og jag, og brug den ekstra tid til at skabe værdifulde ferieminder med dine kære, imens I fordyber jer i enten nye eller allerede velkendte og elskede fællesaktiviteter.
 3. Med en ferie i Danmark sparer du ikke kun masser af tid på transporten til og fra destinationen. Du får også en ferie, hvor miljøpåvirkningen er minimeret i forhold til en ferie, hvor du rejser med fly.
 4. Du kan relativt hurtigt og nemt komme til destinationen. Danmark er derfor oplagt både til en klassisk ugelang ferie og en miniferie.
 5. Med Danmarks geografiske udformning og mange, mange kilometer kystlinje, er du aldrig langt fra en strand og en forfriskende dukkert.

 

7 steder i Danmark du bør opleve

Det Sydfynske Øhav

Det Sydfynske Øhav Strandhuse ved Ærøskøbing MS Helge

Når man siger ”øhop”, tænker mange nok på Det Græske Øhav eller Det Dalmatiske Øhav. Men du behøver faktisk slet ikke at rejse længere væk end Sydfyn. Det Sydfynske Øhav er et helt unikt naturområde, som strækker sig over den sydlige del af Fyn med De Fynske Alper og Egebjerg Bakker, til Svendborg på sydkysten og spændende øer som Ærø, Tåsinge og Langeland. Hele området byder på mange interessante kulturperler og masser af lokale seværdigheder og specialiteter at springe ud i. Men vores personlige favorit er helt sikkert Ærø, som efter vores mening har det hele: betagende natur, en historisk stemning med brostensbelagte gader og bindingsværkshuse, kunst og underskøn gastronomi.

Søhøjlandet

Søhøjlandet Skove i Søhøjlandet Himmelbjerget

Søhøjlandet er kendt for at være både det højest beliggende og mest sørige område i Danmark. Landskabet, som strækker sig fra den jyske højderyg i vest til Aarhus Bugt i øst, og fra Silkeborg i nord til Skanderborg i syd, byder på en skøn blanding af højtragende bakker, store skove og idylliske søer, hvoraf flere er forbundne af Danmarks største å, Gudenåen. Søhøjlandet er den oplagte destination for en cykelferie.

Det er også i Søhøjlandet, du finder bl.a. Himmelbjerget og Silkeborgsøerne. Et af vores forslag til at opleve dette skønne område er at sejle turen med Hjejlen på Silkeborgsøerne fra Ry til foden af Himmelbjerget og derefter ”bestige” Himmelbjerget for en fantastisk udsigt over området.

Aarhus

Aros Your Rainbow Panorama Café i Latinerkvarteret Shopping i Latinerkvarteret

Med sine hyggelige brostensgader, charmerende pladser, hyggelige fortovscaféer og kulturelle højdepunkter, som kunstmuseet Aros og det levende historiemuseum Den Gamle By, er det ikke så underligt, at Aarhus blev udnævnt som European Capital of Culture 2017. Her i Østjyllands hovedstad kan udvalget af seværdigheder og attraktioner snildt måle sig med mange andre storbyer, men fordelen her er, at du får det hele inden for gåafstand.

Mols Bjerge

Udsigt fra Mols Bjerge Tæt på Trehøje i Mols Bjerge Exmoore-pony i Mols Bjerge

I Nationalpark Mols Bjerge finder du både fantastiske landskabsudsigter og noget af Danmarks mest sjældne natur. Det unikke terræn blev skabt under den seneste istid, og nationalparken er i dag Østjyllands mest besøgte kyst- og naturområde. Mols Bjerge er oplagt både til en dagsudflugt og til et par dages vandring, da her er mange vandrestier af forskellige længder at vælge imellem. Gå ikke glip af at nyde udsigten til den bugtende østjyske kyst fra ikoniske Trehøje eller at se Danmarks største runddysse, Poskær Stenhus.

Nordsjælland

Frederiksborg Slot Dyrehave i Nordsjælland Kyst i Nordsjælland

Nordsjælland er gennemskåret af cykelruter på kryds og tværs, og sammen med sine mange kulturelle seværdigheder og skønne strande og naturområder er regionen derfor perfekt til en aktiv ferie. Gå på opdagelse i kulturperler som fx Louisiana Museum of Modern Art, Karen Blixens hjem, Rungstedlund, M/S Museet for Søfart, Esrum Kloster og de historiske slotte Kronborg, Fredensborg Slot og Frederiksborg Slot.  


København

Nyhavn Livgarden på Amalienborg Kongens Have i København

Er du mest til storbyferie, eller ønsker du at kombinere din ferie med lidt byliv, er vores egen hovedstad, København, en fantastisk spændende by. Den er godt nok ikke lige så stor som mange andre europæiske hovedstæder, men byen er propfyldt med kulturelle seværdigheder, historiske bygninger, gode shoppingmuligheder, grønne parker og skjulte skatte. Vi tilbyder et bredt udvalg af cykelferier på Sjælland.

Den jyske vestkyst

Klitter ved Vestkysten Fugle på stranden Fyrtårn ved Hirtshals

Vestkystens rå og vilde landskab udstråler sand idyl med små huse gemt i klitterne, hvide sandstrande så langt øjer rækker, og fyrtårne der spejder ud over det åbne hav. Her mærker du virkelig naturen på egen krop – med vind i håret og duften af havet. Tag på en guidet tur ud i Vadehavet, gå på ravjagt langs strandene, eller tag en kikkert med og se om du kan spotte nogle af de talrige fuglearter, som trækker forbi om foråret og efteråret.