INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Damai Lovina Resort ★★★★★ (Forventes åbent pr 01. marts 2023)

Lovina - Bali - Indonesien

Et fantastisk danskejet resort hvor forkælelse og afslapning er nøgleordene, og gastronomien er en rejse værd i sig selv. Her er kun det bedste godt nok.

In stock
Travel Code
ID-H-LO-2

Indkvartering

Et par timer fra lufthavnen, men lysår væk fra den larmende folkeskare ligger Damai Lovina. Svært at finde, og svært at forlade - det er mottoet for dette overdåige 5-stjernet resort. Beliggende på en frodig skråning finder du denne perle. Her går alting op i en højere enhed og du får fred og ro i sindet til at lade op.


Damai Lovina har kun 8 bungalows, hvilket gør at den intime stemning ikke findes magen til andre steder. Hotellets personale er utroligt hjælpsomme og arrangerer gerne romantiske middage i solnedgangens skær.

Resortet har en massage/spa uden sammenligning, en elegant swimmingpool med udsigt til de frodige bjerge samt bibliotek med et bredt udvalg af bøger, tidsskrifter og film. 

Damai Lovinas restaurant er en oplevelse helt for sig - her kreeres  fantastiske goumet oplevelser, og køkkenet er internationalt anderkendt, som noget af det bedste. Råvarerne kommer fra stedets egen farm.

Resortets bungalows er luksuriøst indrettede med lounge område og stor terasse. Her findes alle ønskelige faciliteter. Et fantastisk hotel for livsnydere, hvor kun det bedste er godt nok.

Resortet består af 8 rummelige villaer inddelt i superior og deluxe. Begge typer er lækkert indrettet med alle faciliteter.

Hotellets faciliteter består blandt andet af en dejlig gourmetrestaurant som er meget anerkendt, swimmingpool, spa m.m.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Damai Lovina Resort ★★★★★ (Forventes åbent pr 01. marts 2023)
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Wellnesspakke

Prisen inkluderer:

  • 4 nætter i garden villa med morgenmad
  • 1 x 4-retters gourmet middag for 2 personer
  • Delfinsafari
  • 60 min. massage á 2 gange
  • Transfer fra og til evt. andet hotel
  • Fri wifi
  • Mineralvand og frugt

Gå til toppen af siden