INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Constance Ephelia Resort ★★★★★

Mahé Island - Seychellerne

Luksuriøst resort som grænser op til to smukke strande, hvoraf den ene har direkte udsigt til National Marine Park, Port Launay på øens sydvest kyst.

In stock
Travel Code
SC-H-2

Indkvartering

Der tilbydes masser af aktiviteter, så som guidede vandreturer, Zip-line og rock climbing i junglen, PADI dykkercenter, fittness og yoga, tennis, squash eller børneklub.
Hele området er en smuk have og den creoksle service er helt i top.

Glem ikke at besøge hotellets 5000m2 smukke SPA-område, hvor man som gæst gratis kan benytte bl.a tyrkisk bad og jacuzzi.
Hotellet har fire swimmingpools og børnepool.
Der er 50 minutters kørsel fra lufthavnen og 25 km fra hovedstaden Victoria.

Suiterne og Villaerne er fordelt på små stier, som omkrandses af 120 hektar frodigt terræn, heriblandt et stort mangroveområde.
De er opført i moderne, creolsk stil og indeholder aircondition, te-og kaffefaciliteter, hårtørrer, telefon, radio, minikøleskab og balkon eller terrasse. Grand lit eller stor Kingsize seng.
Rejser I sammen som familie er der også store villaer med plads til jer alle.

Gastronomien på hotellet sørger for at selv kræsne ganer bliver tilfredsstillet, med mad fra alle verdenshjørner og alt sammen utroligt lækkert anrettet og serveret i alle de 5 barer og restauranter.

Et fremragende hotel for alle aldersgrupper.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Constance Ephelia Resort
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...