INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Conrad Maldives Rangali Island ★★★★★

Maldiverne

Conrad Rangali Islands breder sig over 2 smukke øer forbundet af en bro. Udover fantastisk snorkling byder resortet blandt andet på undervandrestaurant hvor marinelivet kan nydes i smukke omgivelser.

In stock
Travel Code
MV-H-5

Indkvartering

Ønsker I smukke omgivelser, fantastisk service og lækker mad er Conrad det helt rigtige sted for jer.

Den største ø huser resortets beach villaer, og den mindre alle vandvillaerne. Her er ialt 12 restauranter og barer, den ene af dem under vandet.

Her finder I ialt 150 store villaer og suiter (vandvillaerne minimum 75 kvm og beach villaerne minimum 150 kvm) og lækkert indrettede med alt hvad I kan ønske jer.

Resortet har flere gange vundet priser, senest som et af de 10 bedste strandresorts i verden. ​Stedet er hjem for blandt andet mantraer, delfiner, hvalhajer og skildpadder, og I finder her et fantastisk husrev, hvor selv de mindste kan snorkle med eller I kan tage en tur i glasbundsbåd.
Udover snorkling byder dagene på Conrad også på masser af sportsfaciliteter som fitness, yoga, volleyball og dykkercenter.

Trænger I til en rolig dag med forkælelse findes her to spa-afdelinger, den ene over vandet og en spa for børn er her også. Om aftenen er her underholdning samt udendørs biograf som I kan nyde efter at have været på besøg i en af de mange restauranter. 

Ved ankomst til Male har resortet deres egen lounge i lufthavnen med snacks og drinks samt 10 minutters massage som alt sammen er inkluderet. 
Derudover er der inkluderet gratis brug af ikke-motoriseret vandsportsudstyr,  gratis wi-fi, samt adgang til fitness og relaxation lounge under jeres ophold.

Til bryllupsrejser er følgende inkuderet (vielsesattest medbringes og minimum 4 nætters ophold):
- frugtkurv samt champagne i villan ved ankomst 
- romantisk 3-retters middag uden drikkevarer

Et rigtig lukusresort til par og familier.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Conrad Maldives Rangali Island ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden