INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Conrad Maldives Rangali Island ★★★★★

Maldiverne

Conrad Rangali Islands breder sig over 2 smukke øer forbundet af en bro. Udover fantastisk snorkling byder resortet blandt andet på undervandrestaurant hvor marinelivet kan nydes i smukke omgivelser.

In stock
Travel Code
MV-H-5

Indkvartering

Ønsker I smukke omgivelser, fantastisk service og lækker mad er Conrad det helt rigtige sted for jer.

Den største ø huser resortets beach villaer, og den mindre alle vandvillaerne. Her er ialt 12 restauranter og barer, den ene af dem under vandet.

Her finder I ialt 150 store villaer og suiter (vandvillaerne minimum 75 kvm og beach villaerne minimum 150 kvm) og lækkert indrettede med alt hvad I kan ønske jer.

Resortet har flere gange vundet priser, senest som et af de 10 bedste strandresorts i verden. ​Stedet er hjem for blandt andet mantraer, delfiner, hvalhajer og skildpadder, og I finder her et fantastisk husrev, hvor selv de mindste kan snorkle med eller I kan tage en tur i glasbundsbåd.
Udover snorkling byder dagene på Conrad også på masser af sportsfaciliteter som fitness, yoga, volleyball og dykkercenter.

Trænger I til en rolig dag med forkælelse findes her to spa-afdelinger, den ene over vandet og en spa for børn er her også. Om aftenen er her underholdning samt udendørs biograf som I kan nyde efter at have været på besøg i en af de mange restauranter. 

Ved ankomst til Male har resortet deres egen lounge i lufthavnen med snacks og drinks samt 10 minutters massage som alt sammen er inkluderet. 
Derudover er der inkluderet gratis brug af ikke-motoriseret vandsportsudstyr,  gratis wi-fi, samt adgang til fitness og relaxation lounge under jeres ophold.

Til bryllupsrejser er følgende inkuderet (vielsesattest medbringes og minimum 4 nætters ophold):
- frugtkurv samt champagne i villan ved ankomst 
- romantisk 3-retters middag uden drikkevarer

Et rigtig lukusresort til par og familier.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Conrad Maldives Rangali Island
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...