INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Chaweng Regent Resort ★★★★

Koh Samui - Thailand

Dejligt thailandsk resort, med stor tropisk have, privat adgang til stranden og store lækre pool områder, både med børneområde og pool bar.

In stock
Travel Code
TH-H-KS-51

Indkvartering

Chaweng Regent Resort er din mulighed for en smag på det tropiske paradis liv. Resortet er smukt og stort resort, med alle muligheder for at slappe af, og leve uforstyrret. Brug i stedet tiden på at nyde Koh Samuis dejlige sandstrande og klare vand, hvori der gemmer sig et farverigt koralrev.

Du finder et stort udvalg af faciliteter, heriblandt to pool områder, begge med børnepool og en pool bar, stort tropisk have, madlavningstimer, fitnesscenter, beach volleyball, yogatimer, spa og manicure område og Wi-Fi. Der er altså rigeligt med aktiviteter for hele familien. Foruden er her rig mulighed for at nyde et lækkert asiatisk eller internationalt måltid på en af resortets restauranter, eller få serveret det på stranden til en romantisk middag.

Chaweng Regent Resort har intet mindre end 155 forskellige værelser og bungalows, som ligger spredt rundt i den smukke have. De er alle udstyret med:

  • Aircondition
  • Wi-Fi
  • Deponeringsboks
  • Minibar
  • Te- og kaffe faciliteter
  • Privat balkon / terrasse
  • Hårtørrer

Resortet er altså perfekt for jer som vil have en fantastisk base til at udforske Chaweng og Koh Samui. Tidligere gæster siger det er et fantastisk familiehotel, med god central placering og lækre pool områder.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Chaweng Regent Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden