INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Cha-Da Lanta Beach Resort ★★★★

Koh Lanta - Thailand

Stort thaiinspireret resort, som er populært beliggende direkte på stranden og med Koh Lantas største poolområde. Her er masser af muligheder for både store og små.

In stock
Travel Code
TH-H-KA-8

Indkvartering

Cha-Da Lanta Beach Resort & Spa er indbegrebet af Thailand.

Stort resort med suveræn beliggenhed direkte ned mod Klong Dao Beach, som er Koh Lantas mest populære strand. Resortet er beliggende i en stor, flot tropisk have med to store swimmingpools, hvor der er tilhørende solstole og parasoller.

Hotellet har foruden poolområde faciliteter som:

  • Spa & Wellness
  • Fitnesscenter
  • Restaurant
  • Poolbar
  • Kids Club
  • Døgnåben reception

Der gøres meget ud af, at gæster føler sig velkomne, og den venlige service og thailandske gæstfrihed er derfor i højsædet på resortet.

Resortet har kun suiter, der alle er indrettet i thaistil og har faciliteter som aircondition, TV, minibar, te- og kaffefaciliteter, deponeringsboks samt wi-fi.

Deres Silver Suite er beliggende på 1. og 2. sal med udsigt over poolen. De er indrettet med en dobbeltseng, et stort badeværelse og en stue, hvor det er muligt at placere to ekstra senge til børn.

Gold Suiterne er indrettet som Silver, men har direkte adgang til poolen. Platin Suiterne er på 110 kvm fordelt på to soveværelser og en stue, hvor man kan bo op til seks personer. De har et par andre muligheder også, som du kan læse mere om på hotellets egen hjemmeside.

På Cha-Da Lanta Beach Resort bliver både store og små forkælet, og specielt familier har rost stedet for dets store udvalg af aktiviteter for børn.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Cha-Da Lanta Beach Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden