INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Cha-Am Beach Resort Hua Hin ★★★+

Hua Hin - Thailand

Er du til komfort og fremragende service, kan du roligt lade dig indkvartere på Cha Am Beach Resort Hua Hin. Placeret på stranden i den thailandske golf finder du alt, hvad en god ferie kræver.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-63

Indkvartering

Det moderne og bekvemmelige Cha-Am Beach Resort Hua Hin er lig med gode værelser, sjove familieaktiviteter, spabehandlinger og rekreative områder. Deruover er der hele tre restauranter med et varieret udbud af seafood samt internationale og thailandske retter. Hotellet står klar til at byde dig velkommen, hvad enten du rejser alene, med din bedre halvdel, blandt venner eller med hele familien – her er noget for alle.

Med to dejlige pools, en fed vandrutsjebane og det lokkende hav lige ved foden af hotellet, er der masser af muligheder for en svalende dukkert, når den thailandske varme trænger sig på. Bevæger du dig lidt uden for resortets område, finder du det populære Hua Hin Night Market, diverse shoppingcentre, folystelsesparken Santorini Park Cha-Am og flere andre lokale perler. Hotellet er behjælpeligt med at udpege de bedste seværdigheder. 

Resortet tilbyder alt fra indbydende deluxe-værelser med eller uden havudsigt til eksklusive suiter med direkte pool-adgang.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Cha-Am Beach Resort Hua Hin
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...