INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Centra by Centara Cha-Am Beach Resort Hua Hin ★★★+

Hua Hin - Thailand

Er du til komfort og fremragende service, kan du roligt lade dig indkvartere på Cha Am Beach Resort Hua Hin. Placeret på stranden i den thailandske golf finder du alt, hvad en god ferie kræver.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-63

Indkvartering

Det moderne og bekvemmelige Centra by Centara Cha-Am Beach Resort Hua Hin er lig med gode værelser, sjove familieaktiviteter, spabehandlinger og rekreative områder.

Derudover er der hele tre restauranter med et varieret udbud af seafood samt internationale og thailandske retter. Hotellet står klar til at byde dig velkommen, hvad end du rejser alene, med din bedre halvdel, blandt venner eller med hele familien – her er noget for alle.

Med to dejlige pools, en fed vandrutsjebane og det lokkende hav lige ved foden af hotellet, er der masser af muligheder for en svalende dukkert, når den thailandske varme trænger sig på. Bevæger du dig lidt uden for resortets område, finder du det populære Hua Hin Night Market, diverse shoppingcentre, forlystelsesparken Santorini Park Cha-Am og flere andre lokale perler. Hotellet er behjælpeligt med at udpege de bedste seværdigheder. 

Resortet tilbyder alt fra indbydende deluxe-værelser med eller uden havudsigt til eksklusive suiter med direkte pool-adgang. Værelserne er indrettet med komfortable og moderne møbler, i neutrale, jordnære farver. Derudover har værelserne en privat altan.

Centara Suite huser 2 personer og har en dejlig udsigt til poolen.

Ocean Suite har en betagende udsigt til det flotte, blå hav. Her kan der bo 4 personer. Nyd hinandens selskab i det tilhørende loungeområde.

Rejser du med en enkelt person og ønsker havudsigt, er Deluxe Ocean View værelset mere passende.

Deluxe Pool Access har både havudsigt og direkte adgang til poolen.

Superior værelset giver en flot udsigt til den tropiske have.

Deluxe Pool Terrace tilbyder havudsigt, direkte adgang til poolen og en rummelig stue.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Centra by Centara Cha-Am Beach Resort Hua Hin ★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden