INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Centara Reserve Samui ★★★★★★

Koh Samui- Thailand

Hold ferie på det gennemførte 6-stjernede luksushotel på stranden på Koh Samui. Det splinternye Centara hotel inviterer dig til ferie i ren luksus på den vidunderlige sandstrand i Thailand.

In stock
Travel Code
TH-H-KS-73

Indkvartering

Det helt nye Centara Reserve Samui åbner dørene i sommeren 2021. Her venter der gennemført luksus der lever op til de 6 stjerner, som hotellet har. Når du holder ferie på Centara Reserve, kan du glæde dig til at nyde de utrolige sandstrande, den tropiske natur og det uimodståelige blå hav.

Det helt nye hotel har 184 værelser, pool suites og luxury beachfront pool villas. De forskellige muligheder har enten udsigt til den betagende, tropiske have eller til havet. Derudover kan du nyde godt af de rummelige balkoner eller terrasser, der hører til på alle værelser og suites.

Rejser du med hele familien og har brug for masser af plads til at holde ferie på, er hotellets Reserve Ocean Suites perfekt til dig. Har suiten også en fantastisk udsigt til vandet. Drømmer du om at have adgang til en privat pool på din ferie, er Pool Room eller suites derimod noget for dig. Her er poolen kun et stenkast fra sengekanten. Du kan også vælge at holde ferie i den 500 m2 Reserve Ocean Pool Villa, hvor du kan glæde dig til at have direkte adgang til stranden og det klare vand.

På Centara Reserve er du inviteret til de bedste kulinariske oplevelser. Der er flere forskellige veje du kan gå, når smagsløgene skal forkæles – herunder Act 5, der tilbyder moderne retter, The Terrace der serverer globale anretninger og Salt Society der elegant byder op til drinks og Seafood. Du kan også nyde lækker thai tapas på Sa-Nga og 35 forskellige gin cocktails på The Gin Run.

Under dit ophold på Centara Reserve Samui kan du også glæde dig til at svømme rundt i den billedskønne pools. Resortet har både infinity pool, strand pool og jacuzzi, hvor du kan hoppe i og koble helt af. Rejser du med børn eller barnlige sjæle, kan de nyde godt af børneområder og en vandlegeplads.

Som prikken over i’et kan du også benytte dig af spaområdet, der tilbyder forskellige, afslappende behandlinger. Du kan også benytte dig af det topmoderne fitnesscenter og dyrke yoga i resortets Yoga Pavilion.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Centara Reserve Samui ★★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden