INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Centara Mirage Dubai ★★★★

Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

Tag familien med på en eventyrlig ferie til Dubai, hvor der venter sjov og glade dage med lækker strand, Adventure Water Park og smukke værelser. Resortets tema er arabiske eventyr på ægte Dubai manér.

In stock
Travel Code
AE-H-DU-9

Indkvartering

Centara Mirage Beach Resort Dubai er der plads til hele familien. Du finder resortet på stranden ved Deira Islands, så du er garanteret en meget kort distance til det varme sand og dejlige vand. Inden du rammer stranden, kan du selvfølgelig også hoppe i poolen, der snor sig rundt langs hotellet. Her kan børnene give den gas med leg ved vandrutsjebanerne eller i vandlandet. Resortet er inspireret af Arabiske eventyr og thai-indretning, hvilket gør dit ophold eventyrligt.

Det store hotel tilbyder naturligvis en lang række forskellige overnatningsmuligheder, så der er noget der passer til netop dine behov. De 607 værelser og suites inkluderer familieværelser og forskellige udsigter over byen eller den smukke Arabiske Golf.

Du kan fx vælge et Superior Room Sea View King hvor du kan slappe af og nyde det moderne, lyse værelse der kommer med en fantastisk udsigt til havet.

Rejser du med børn, kan du med fordel vælge Mirage Superior Room with Bunk Beds, som indeholder 1 dobbeltseng og 1 køjeseng – eller Family Room Double Double, der har 2 brede dobbeltsenge – og desuden en fantastisk udsigt til bybilledet. Disse værelser fås også med et panoramisk udsyn til havet, eller med ekstra senge, hvis du rejser med flere personer. Drømmer du om at bo tæt på stranden, er det også en mulighed.

På Centara Mirage Dubai gøres der en stor dyd ud af lækre gastronomiske oplevelser i de smukke omgivelser. Der er hele 8 barer og restauranter, som du kan spise i. I Mirage Family Lounge serveres der that- og internationale retter, imens der i Sands tilbydes frisk seafood og grillmad. Derudover kan du også finde restauranter der laver lækre libanesiske eller argentinske anretninger – og selvfølgelig skal du heller ikke bevæge dig væk fra resortet for at gå på vandpibecafe eller vinbar. Når du opholder dig ved poolen er der mulighed for snacks og kolde forfriskninger i poolbaren – og drømmer du om lækre kager eller brød, kan du glæde dig over at der også er et bageri. Skulle du en dag få brug for In-Room dining, hvor du og familien kan nyde maden i ro og mag på jeres værelse, er det også en mulighed.

Når hele familien rigtig skal forkæles, står spaen klar til at gøre det. Her kan du få behandlinger med din bedre halvdel, alene eller med hele familien. Nyd en thaimassage, fodmassage eller de rolige pools -  både kold og varm.

En ting er helt sikkert - du og hele din familie får en varm og eventyrlig velkomst på Centara Mirage Dubai.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Centara Mirage Dubai ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden