INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Centara Koh Chang Tropicana Resort ★★★★

Koh Chang - Thailand

Centara Tropicana byder alle velkommen til dette tropiske paradis, hvor ølivet nydes på stranden på Koh Chang. Her sover du i de smukkeste værelser, der tager dig tæt på naturen.

In stock
Travel Code
TH-H-KC-118

Indkvartering

Centara Koh Chang Tropicana Resort venter der dig et tropisk getaway i det mest idylliske natursceneri. Her holder du ferie på det dejligste strandhotel, der er omkranset af svajende palmer og lyden af bølgerne der roligt skyller op på det hvide sand. Du har nemlig direkte adgang til den billedskønne strand – og også poolen, hvorfra du har strandudsigt. Når du holder ferie på Centara Tropicana er der rig mulighed for at udforske den skønne ø Koh Chang – også kendt som Elephant Island. Øen, der er Thailands andenstørste ø, byder på masser af udflugtsmuligheder, såsom snorkling, dykning, hikes til øens mange vandfald og øhop til de andre øer i området. Der er masser af udforske, men handler din ferie mere om at lukke øjnene og nyde varmen, solen og den tropiske brise, er der selvfølgelig også tænkt på det. Du kan falde hen i en solseng ved stranden eller poolen, snuppe en afslappende massage, nyde en tur i spabadet eller i saunaen.

Har du dine børn med på rejsen, kan de slippes fri i børnepoolen, hvor der er en vandrutsjebane. Resortet har også sin egen Kids Club, hvor børnene kan lege og skabe gode minder med de andre børn, der besøger resortet.

Når sulten skal stilles, kan du bevæge dig over i Sea Breeze Restaurant, der byder på lækre gastronomiske oplevelser med en betagende havudsigt. Maden smager bare bedre, når du spiser den med udsigt til Thailands eksotiske omgivelser. Der serveres både internationale- og thairetter. Centara Tropicana serverer også lækre, kolde drikkevarer i Lobby bar eller i Splash Pool Bar. Er du lækkersulten efter en snack, er det også der det sker. Vil du hellere spise i private omgivelser i form af dit værelse eller villa, kan du få In-Room dining.

Centara Tropicanas tropiske omgivelser er ikke blot den omkransende natur. Værelserne er designet til at matche den tropiske stemning og de tager ikke meget afstand fra de grønne blade og frodige planter. Fællesnævneren for værelserne er, at de er indrettet i jordnære farver med fokus på naturen – men med et strejf af moderne indretning, der ikke går på kompromis med komforten.

Resortet tilbyder følgende indkvarteringsmuligheder:

Superior Room:

Skønt værelse med privat altan, hvor du kan nyde synet af den tropiske have.

Deluxe Room:

Søger du lidt mere plads, får du det i et deluxe værelse. Også her er der haveudsigt. Værelset udskiller sig ved at have både brusebad og badekar.

Deluxe Cabana Room:

Igen bliver værelset mere rummeligt end de førnævnte. Du får både senge og sofa med her – samt en balkon eller terrasse der har udsigt til haven.

Premium Deluxe Cabana

65 m2 ren skønhed. Nyd badekar, udendørs brusebad og de komplementære badekåber der virkelig forstærker hotelfølelsen.

Deluxe Ocean View Cabana

Drømmer du om havudsigt, er dette værelse det oplagte valg. Du befinder dig nu få skridt fra strandens varme sand og de rolige bølger, der venter på at du hopper i. Der er to dobbeltsenge, badekar og udendørs, tropisk brusebad. Terrassen lader dig nyde den smukke have og vandet i baggrunden.

Cabana Suite

62 m2 suite med badekar med udsigt til haven, brusebad, møbleret balkon, samt dobbeltseng og sofa.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Centara Koh Chang Tropicana Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden