INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Centara Karon Resort Phuket ★★★★

Phuket - Thailand

Dette dejlige familiehotel er placeret i frodige omgivelser i pragtfulde Phuket. Her venter varme dage med solbadning ved poolen og smagfulde kulinariske oplevelser i hotellets restauranter.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-120

Indkvartering

Placeret i frodige omgivelser, omgivet af anlagte haver og grønne bakker, ligger et skjult tilflugtssted - nemlig det familievenlige Centara Karon Resort Phuket. Ganske kort fra hotellet finder du den ekspansive strækning af Karon Beach på øens sydvestkyst, der med sit indbydende, turkise hav og kridhvide sand bestemt er et besøg værd. Med fire boligzoner designet til at betjene grupper og præferencer i forskellige størrelser tilbyder hotellet enkeltpersoner, par og familier rummelig indkvartering samt masser af fritidsaktiviteter. Du bliver indlogeret på et deluxe pool view-værelse, der er smukt indrettet i afslappende toner med et strejf af Thai-charme. Her finder du alle de faciliteter, du har behov for, og samtidig får du en dejlig udsigt over hotellets blå swimmingpools, som du kan betragte fra din balkon.

Når solbadningen skal igangsættes, har du hele tre lækre swimmingpools at vælge imellem, så der er rig mulighed for at nyde et forfriskende dyk. Rejser du med børn, eller er du selv i besiddelse af en barnlig sjæl, er der en kæmpestor vandrutchebane i den ene pool, som du også kan fornøje dig med. Ønsker du kan kombinere afslapningen med noget aktivitet i løbet af din ferie, kan du løfte vægte i fitnesscenteret eller svinge ketcheren på hotellets tennisbane. I den eksotiske have ligger hotellets fantastiske spaområde, hvor du kan forkæle dig selv med et bredt udvalg af behandlinger og terapier under dit ophold. 

Når sulten banker på, kan du fylde forsyningerne op dig i hotellets intet mindre end fem restauranter og barer, og her er der garanti for en spiseoplevelse udover den sædvanlige. Restauranternes serveringer spænder bredt fra internationale favoritter til lokale specialiteter, så du kan både udfodre tungen med nye, fremmede smage eller forkæle dine smagsløg med velkendte retter. Skal måltidet suppleres op med et glas rød eller hvid, kan du smutte forbi hotellets barer, hvor bartenderen står klar til at ryste cocktails efter ønske. 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Centara Karon Resort Phuket ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden