INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Centara Grand Beach Resort Phuket★★★★★

Phuket - Thailand

Rejs til Thailand og bo på dette luksuriøse resort med direkte adgang til den dejlige sandstrand i Karon. Her venter der formidabel service, et hav af faciliteter til både voksne og børn og en fantastisk ferie.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-43

Indkvartering

Det 5-stjernede hotel Centara Grand Beach Resort Phuket ligger på stranden i Karon på Phuket Island. Karon strand byder på det famøse krystalklare vand og en række store, svajende palmer.

Resortet er bygget i 2011 og er bygget i en utrolig lækker, udført spansk stil. Her er i alt 262 værelser og suiter, spredt ud på et stort område og med privat strand foran resortet. Værelserne er lyse og smagfuldt indrettede samt rummelige med minimum 49 kvm pr. værelse og stor møbleret balkon.

Hotellet tilbyder 11 forskellige boformer, så der er noget for enhver gæst.

 • Deluxe - 49 m2, handicapvenlig,balkon med udsigt
 • Deluxe Pool Suite - 52 m2, privat pool, balkon med udsigt 
 • Premium Deluxe - 67 m2, store vinduer samt balkon med udsigt 
 • One Bedroom Pool Villa - 132 m2, privat pool, loungeområde og tearesse 
 • Royal Villa - 209 m2, m. jacuzzi, privat pool og tv med film 
 • Spa Deluxe - 49 m2, m.udendørs jacuzzi og balkon (perfekt til par)
 • Premium Spa Deluxe - 67 m2, m. havudsigt fra balkon og udendørs jacuzzi 
 • Luxury Pool Suite - 83 m2, tearesse med privat pool og havudsigt 
 • Two Bedroom Pool Villa - 209 m2, m. privat pool og tearesse, jacuzzi på badeværelset 
 • Deluxe Sea View - 49 m2, balkon m. udsigt over Andamanhavet 
 • Spa Deluxe Sea View - 49 m2, udsigt over det azurblå hav og udendørs jacuzzi 

Der er noget for alle på Centara Grand Beach Resort. Ønsker du ro, fred og afslapning kan du vende næsen mod Cenvaree spa, der står klar med massage og andre behandlinger. Derudover er der fitnessfaciliteter, mulighed for tilkøb af klubfaciliteter og mulighed for at leje forskellige former for vandsportsudstyr på stranden. For voksne er der også poolområde for voksne, hvor du kan få dig en kold drink eller to i poolbaren. Børn og barnlige sjæle kan til gengæld boltre sig i poolen, der har 4 tilhørende vandrutchebaner eller hygge sig i hotellets Kids Club.

Fra hotellet er der 10 minutters gang langs stranden til Karon centrum langs stranden, eller en 10 minutters køretur i bil til Patong i tuk-tuk. Karon beach huser blandt andet de lokale havskilpadder, som ligger æg på stranden i perioder. Derudover er stranden et paradis, hvis du ønsker at vindsurfe eller stå på vandski. Volleyball er også populært på stranden.


Centara Grand Beach Resort er et rigtig lækkert resort, for dig som gerne vil have de bedste rammer på ferien til Thailand.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Centara Grand Beach Resort Phuket★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden