INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Centara Grand Beach Resort Phuket★★★★★

Phuket - Thailand

Luksuriøst resort beliggende direkte til stranden i Karon. Resortet er et overflødighedshorn af god service og masser af faciliteter til både voksne og børn.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-43

Indkvartering

Resortet er bygget i 2011 og utroligt lækkert udført i spansk stil. Her er ialt 262 værelser og suiter, spredt ud på et stort område og med privat strand foran resortet.

10 minutters gang til Karon centrum langs stranden eller vejen og 10 minutters kørsel til Patong i tuk-tuk.

Alle værelserne vender mod havet og har delvis havudsigt. Værelserne er lyse og smagfuldt indrettede samt rummelige med minimum 49 kvm pr. værelse og stor møbleret balkon (det er muligt at bo 2 voksne og 2 børn under 12 år i deluxe oceanfacing værelserne i 2 dobbeltsenge).

Til de voksne er der mulighed for spa på terassen (disse værelser kan ikke laves med opredning).

Resortet har noget for alle! Til dem der gerne vil have fred og ro er der Cenvaree spa, fitnesscenter, club-faciliteter, som kan tilkøbes og et poolområde kun for voksne. For børn og barnlige sjæle er der 4 vandrutchebaner, kids-Club, poolbar samt udlejning af vandsportsudstyr på stranden.

Et rigtig lækkert resort til dem som gerne vil have de bedste rammer på ferien.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Centara Grand Beach Resort Phuket
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...