INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Casuarina Resort & Spa ★★★

Trou aux Biches - Mauritius

Der er plads til hele familien på dette hotel, der er placeret midt i Mauritius' tropiske omgivelser. Her er der afslapning og forkælelse på programmet, og du nyde både pool, spa og lækre restauranter. 

In stock
Travel Code
MR-H-14

Indkvartering

Hotel Casuarina Resort & Spa er et familievenligt hotel, som omgiver deres gæster med Mauritius' fængslende skønhed, og under dit ophold kan du glæde dig til at nyde den betagende udsigt over Trou aux Biches-lagunen samt hotellets tropiske og farvestrålende have. Du bliver indkvarteret i et dejligt og velindrettet standard double-værelse, der er udstyret med gratis WiFi, minibar og egen balkon.

Brug dagen i hotellets lækre pool, der med sit kølige, azurblå vand er det ideelle sted at blive afkølet i de varme temperaturer. Ønsker du at kombinere afslapningen ved poolen med en omgang selvforkælelse, så kan du nyde en forfriskende behandling i hotellets spaafdeling. Spasuiterne er designet med vulkanske klipper og stråtag med udendørs badeværelse, der skaber en magisk og rolig følelse af velvære. Spaen ligger desuden i et afsondret område, og det er det perfekte sted at forkæle krop og sind.

Dette hotel tilbyder forskellige faciliteter, som du kan nyde godt af under din ferie. Af disse tæller blandt andet en bred vifte af vandsportsaktiviteter som vandski, snorkling og kajakroning samt et stort udvalg af aktiviteter på land som fitnesscenter, tennisbane og spilrum. Hotellet har desuden en Kids Club, hvor børn i alderen 3-11 år kan hygge sig med leg og sjov sammen med andre børn under opsyn af venlige og kvalificerede medarbejdere.

Hotellet har intet mindre end fire restauranter og barer, så der er rig mulighed for at nyde forskellige velsmagende kulinariske oplevelser. Du kan udfordre dine smagsløg med det kreolske køkken, og de lokale specilialiteter bliver serveret i en traditionel stråtagspavillon dekoreret med gamle træmøbler, der skaber helt autentiske omgivelser at nyde sit måltid i. Du kan også forkæle maven med en flydende servering i hotellets bar, der har et bredt udvalg af farverige cocktails og drinks, som du kan nyde, mens du beundrer den uendelige udsigt over Det Indiske Ocean.

 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Casuarina Resort & Spa ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden