Rundrejser Cambodia 

Cambodia er et farverigt land, med storslået kultur, seværdigheder og en spændende historie. Vi samler alt det bedste i netop jeres drømme rundrejse.
Cambodia er et farverigt land, med storslået kultur, spændende seværdigheder og en historie, der går mange år tilbage. Vi samler alt det bedste i netop din drømmerundrejse.

Cambodia er et enestående land med mange store seværdigheder, fantastisk natur og en venlig og gæstfri befolkning. Sammenlignet med andre asiatiske lande, så er Cambodia ikke særlig meget besøgt af skandinavere – og det er en stor fejl, hvis du spørger os. Landet gemmer nemlig på mange skjulte perler, der helt sikkert er en oplevelse værd.

Siem Reap og Phnom Penh er spændende byer, der ud over kultur og historie byder på shopping, gode spisesteder og en unik og hyggelig atmosfære, som ligger langt fra vores egen hjemlige andegård.

I hovedstaden Phnom Penh bor der omkring 1.500.000 mennesker. Her kan du opleve det berygtede torturfængsel Tuol Sleng, se det smukke Kongelige Palads og nyde en tur på Mekong River. I Cambodia kan du glæde dig til asiatisk mad, der på nogen måder ligner det thailandske og vietnamesiske køkken, men alligevel skiller sig ud. Det, der kendetegner cambodiansk mad, er bl.a. ”kroeung”, der er et særligt krydderi, som oftest bruges i wokretter og supper. 

Book din rundrejse til Cambodia her
Hos Top Tours tilbyder vi rundrejser til Cambodia med engelsktalende guider. Vi har nogle gode forslag på denne side, men rejserne kan forlænges, forkortes eller ændres efter behov. Her kan eventuelt kombineres med badeferie i Thailand, Vietnam eller et helt tredje sted. 

Kontakt os på tlf. 70 20 12 08 i dag eller send os en forespørgsel til toptours@toptours.dk. Vi sidder klar ved telefonen og tasterne til at sammensætte den rundrejse til Cambodia, som du går og drømmer om.