Loading...

Cambodia

Oplev verdens ottende vidunder; tempelkomplekset Angkor Wat

Tag på gourmet- og spa-forkælelse i charmerende Siem Reap, hvor du kan tage dig kærligt af både krop og sjæl og få et tiltrængt afbræk fra hverdagen.

Mærk historiens vingesus i Cambodia

Selvom Cambodia som land blandt andet er kendt for rædslerne under Pol Pots regime, fortæller landet samtidig historien om et tappert folk med et imponerende livsmod og en uknækkelig ånd til trods for års blodsudgydelser og politisk ustabilitet. Cambodia er meget mere end en ubehagelig fortælling, og rejser I til Cambodia med Top Tours vil I også hurtigt opdage, hvor meget det smukke land har at byde på for rejselystne eventyrere i alle aldre. Her er natur, kultur, historie samt plads til afslapning for alle pengene, og det imødekommende cambodianske folk vil tage imod jer med åbne arme og bidrage til, at I får alletiders ophold. 

Phnom Penh, der engang var Asiens perle, er en by, der er ved at være tilbage på toppen igen. I kan besøge en arkitektonisk spændende by med glinsende guldspir og imponerende templer; en by med en rig kunst- og kulturscene, spændende shopping og et velrenommeret køkken ej at forglemme.

I Phnom Penh mødes moderne byliv og gammel, fascinerende historie, og I får rig mulighed for at danne jer jeres eget indtryk af Cambodia, når I bevæger dig rundt i gaderne og oplever hverdagen i en af verdens mest spændende hovedstæder. Her ligger blandt andet også det berygtede torturfængsel Tuol Sleng, også kendt som S-21, der i dag er omdannet til museum, hvor I for alvor kan dykke ned i den gruopvækkende historie om det tidligere regime, der blev væltet ved Vietnams invasion af Cambodia i 1979. Bliv klogere på Pol Pots regime i historiespækkede, arkitektonisk imponerende Phnom Penh.  Velkommen til Cambodia.

Læs mere
View as Grid List

4 Items

per side
Kombinationsrejse i Cambodia og Vietnam

Spændende rejse til Siem Reap (Cambodia) og Danang (Vietnam). Oplev tempelkomplekset Angkor Wat og det gæstfrie cambodianske folk og kombinér med Danangs dejlige strande og spændende historie.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Business Class i Cambodia, Thailand og Singapore

Spændende kombinationsrejse til Cambodia, Thailand og Singapore. Flyv med 5* Qatar Airways på Business Class og oplev Indokinas skønhed og mystik, metropolen Singapore og dejlige Thailand.

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Rundrejse i Cambodia og Thailand

Rundrejse i Cambodia til Phnom Penh og Siem Reap efterfulgt af badeferie på Phuket eller Khao Lak.

 • Ingen dato sat
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Langtidsrejse i Cambodia og Thailand

Der er gode muligheder for at tilkøbe spændende udflugter og vi har udvalgt nogle gode hoteller undervejs. Det er en rigtig god rejse til jer der gerne vil opleve noget nyt på jeres langtidsferie.

 • Ingen dato sat
 • 29 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel

Tager I til Cambodia, er Siem Reap uden tvivl også et besøg værd. I dag er det slut med at flyve ind til lufthavnsbyen blot for at opleve det storslåede tempelkompleks Angkor Wat i to dage.
Siem Reap har genopfundet sig selv og er i dag Cambodias epicenter for trendy caféer, sofistikerede spa-ophold samt gode gallerier med udstillinger for enhver smag. Her hersker en enestående atmosfære, og man kan nemt tilbringe en hel uge eller måske endda mere i denne skønne, moderne by, hvor de spændende oplevelser nærmest står i kø for at byde sig til.
Uanset hvad I ønsker at opleve under jeres rejse til Cambodia, finder I det – og meget mere – her i Siem Reap.  
 
De fleste cambodianere tilhører khmerfolket og er theravadabuddhister, men landet har også et betydeligt antal muslimske Chamfolk såvel som etniske kinesere, vietnamesere og små animistiske stammer. Det er derfor en broget befolkning, I vil møde, når I besøger Cambodia og engagerer jer i dagligdagens lokale miljø på jeres destination. Som før nævnt er cambodianerne et venligt og meget hjælpsomt folk, som I trygt kan involvere jer i og lære at kende under jeres ophold. 

Med et stigende fokus på Cambodia tilbyder vi rejser hvor Siem Reap og Angkor Wat eksempelvis kan kombineres med et besøg i Phnom Penh og med strandferie i fx Thailand eller Vietnam. På den måde er det muligt at vælge en rejse der indeholder lidt af det hele.
Cambodia er i sandhed et land, der skal opleves med egne øjne, så tag afsted med Top Tours, og oplev de bedste af Cambodias perler.

Cambodia er et enestående land med mange store seværdigheder, fantastisk natur og en venlig og gæstfri befolkning. Sammenlignet med andre asiatiske lande, så er Cambodia ikke særlig meget besøgt af skandinavere – og det er en stor fejl, hvis du spørger os. Landet gemmer nemlig på mange skjulte perler, der helt sikkert er en oplevelse værd.

Siem Reap og Phnom Penh er spændende byer, der ud over kultur og historie byder på shopping, gode spisesteder og en unik og hyggelig atmosfære, som ligger langt fra vores egen hjemlige andegård.

I hovedstaden Phnom Penh bor der omkring 1.500.000 mennesker. Her kan du opleve det berygtede torturfængsel Tuol Sleng, se det smukke Kongelige Palads og nyde en tur på Mekong River. I Cambodia kan du glæde dig til asiatisk mad, der på nogen måder ligner det thailandske og vietnamesiske køkken, men alligevel skiller sig ud. Det, der kendetegner cambodiansk mad, er bl.a. ”kroeung”, der er et særligt krydderi, som oftest bruges i wokretter og supper. 

Book din rundrejse til Cambodia her
Hos Top Tours tilbyder vi rundrejser til Cambodia med engelsktalende guider. Vi har nogle gode forslag på denne side, men rejserne kan forlænges, forkortes eller ændres efter behov. Her kan eventuelt kombineres med badeferie i Thailand, Vietnam eller et helt tredje sted. 

Kontakt os på tlf. 70 20 12 08 i dag eller send os en forespørgsel til toptours@toptours.dk. Vi sidder klar ved telefonen og tasterne til at sammensætte den rundrejse til Cambodia, som du går og drømmer om. 

 
Generelle oplysninger:

Drikkepenge: Giv gerne 10 – 15% i drikkepenge, da “service charge” ikke altid er inkluderet i regningen på Cambodias restauranter og øvrige spisesteder. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for at få nogle få ekstra dollars.

Elektricitet: 220 V. Stiktyper i Cambodia varierer meget. Medbring derfor strømadapter ved evt. behov for brug af elektriske apparater.

Klima: Klimaet er tropisk med monsunregn og høj luftfugtighed fra maj til oktober. Fra november til februar holder det stort set tørt. .

Sprog: Khmer, engelsk og fransk. 

Tidsforskel: Sommertid +5 timer / vintertid +6 timer

Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriseret vaccinationscenter for information om de gældende vaccinationsregler.

Valuta: Riel (KHR). Se den aktuelle valutakurs her.

Visum & pas: Der er visumpligt i Cambodia. Visum fås ved ankomst til Phnom Penh eller Siem Reap. Det koster 30 USD, og der skal medbringes 2 pasfotos.
Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst fra Cambodia.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Udenrigsministeriets rejsevejledning:
Vi anbefaler, at du inden afrejse altid læser sidste nye rejsevejledning fra Udenrigsministeriet, så du er bedst muligt forberedt på ankomsten til din destination.
Læs den her.