USA - Klassisk kør-selv-rundrejse i det vestlige USA

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  USA
 • Gyldig fra
  01-01-2018
 • Gyldig til
  01-10-2018
 • Varighed
  16 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 10.998Kr.
Skøn kør-selv-rundrejse i det vestlige USA. Rejsen begynder i Los Angeles med én overnatning og slutter igen i Los Angeles.

I får:

 • Fly København - Los Angeles t/r med 1 eller 2 flyskift ud og hjem
 • Alle skatter og afgifter på fly
 • 14 nætter på 3* hoteller u/måltider
 • Udførlig rejse-/guidebog på dansk
 • Billeje Hertz (FCAR) type Fullsize Chevrolet Malibu el.lign. v/4 personer
 • Billeje Hertz (ICAR) type Toyota Corolla el.lign. v/2 personer - Fri kilometer, 1 ekstra fører, forsikringer uden selvrisiko, samt 1 tankfuld benzin


Pris pr. person v/2 voksne og 2 børn (t.o.m. 11 år) fra kr. 10.998

Pris pr. person v/2 personer fra kr. 14.498

Tillæg i perioden 16. juni til 16. august 2018 pr. person fra kr. 3.000 

Køreplan: 

Los Angeles 1 nat
Ankomst til Los Angeles - City of Angels. I henter bilen i lufthavnen og tjekker ind på jeres hotel.

Palm Springs 1 nat (175 miles/280 km)
Der er en kort køretur til Palm Springs. Her er masser af fantastisk shopping, gode spisesteder og rig mulighed for at slappe af ved poolen. Tag en tur til Mt. Jacinto eller tag på vandretur i de smukke canyons, omgivet af vandfald og palmer.

Scottsdale/Phoenix 1 nat (250 miles/530 km)
På vej mod Phoenix er der mulighed for at besøge Joshua Tree Nationalpark. I Phoenix er der et bredt udvalg af gallerier, restauranter og shoppingmuligheder.

Grand Canyon South Rim 1 nat (250 miles/400 km)
Fortsæt til Grand Canyon - et af turens højdepunkter, og en oplevelse for livet. Kør langs kanten i en af de gratis busser, eller gå imellem de forskellige udsigtspunkter og få taget en masse fantastiske billeder.

Lake Powell/Page 1 nat (140 miles/224 km)
Dagens køretur er ikke så lang, så der er stadig mulighed for at udforske Grand Canyon til formiddag. Når du forlader Grand Canyon via øst er der en fantastisk udsigt over Colorado floden.
Brug dagen i Lake Powell. En af de virkelig store sevædigheder. Her er en bådtur til Rainbow Bridge - den højeste naturlige bro i verden.

Bryce Canyon NP 1 nat (150 miles/240 km)
Fortsæt til Bryce Canyon hvor der er to ruter i kan følge - begge med en fantastisk udsigt. Gå en tur langs kanten eller ad nogen af stierne mellem de farverige klippeformationer.

Las Vegas, 2 nætter (245 miles/395 km)
I kører igennem Zion Nationalpark til Las Vegas, forlystelsesbyernes hovedstad. Gå på opdagelse i byen der aldrig sover og som har uendeligt mange flotte store hoteller, spillesteder, shows og meget mere. Der er masser at opleve i Las Vegas og det kan klart anbefales at forlænge opholdet her med et par ekstra dage.  

Bakersfield, 1 nat (380 miles/610 km)
Forlad spillebyen og kør igennem Death Valley , et område fyldt med kontraster og i sommerperioden ubeskrivelig varmt. Her er store sandformationer, klippeskulpturer og vulkankratere.
I fortsætter langs Sierra Nevada bjergene til Bakersfield, beliggende i den sydlige ende af San Joaquin Valley - et stort landbrugsområde.

Yosemite, 1 nat (200 miles/320 km)
I dag går turen til Yosemite Nationalpark. Se det berømte Yosemite Falls, det højeste i Nordamerika. Kør op til Glacier Point og nyd den enestående udsigt over bjergene og dalene med de store sequoia træer ved Mariposa Grove.

San Francisco, 2 nætter (200 miles/320 km)
Fortsæt til San Fransisco hvor i tilbringer de næste 2 nætter. San Francisco er byen, man bare ikke kan få nok af. Klassiske ikoner som Golden Gate, Alcatraz og Chinatown kombineret med byens andre farverige kvarterer giver San Francisco en helt speciel puls og stemning. En tur med de kabeltrukne sporvogne i de stejle gader med flygtige glimt af Golden Gate og San Francisco Bay Bridge er naturligvis et must. Udforsk Fishermans Wharf, eller tag en bådtur til Alcatraz hvor der er mulighed for guidede rundvisninger.

Pismo Beach, 1 nat (300 miles/480 km)
Her starter én af verdens smukkeste køreture, ned langs Highway 1 mod Pismp Beach og Santa Maria. Giv jer endelig god tid undervejs. Gør et stop i den charmerende by Carmel. Det var her Clint Eastwood var borgmester i 80´erne.
Ikke lagt fra Carmel begynder klippekysten at skyde i vejret, og i kører nu langs de stejle klippesider og snævre veje, og der ville dukke masser af udsigtspunkter op og tag endelig tid til at stoppe undervejs og nyd det konstante smukke syn og udsigt.

Los Angeles, 1 nat (210 miles/336 km)
På vej tilbage til Los Angeles kan I tage en afstikker og besøge den danske by Solvang der blev grundlangt i 1911. Fra Solvang kører I tilbage mod kysten og møder her den smukke by Santa Barbara, der tilbyder masser af shopping, restauranter, lækre strande og spansk kolonitids-arkitektur.
Den sidste dag i Los Angeles kan bruges på ren afslapning, shopping, besøge én af de mange forlystelses parker eller bare dase ved strand eller poolen.

Los Angeles
I afleverer bilen i lufthavnen og så er det retur til Kastrup med fly fyldt med oplevelser og uforglemmelige minder.

Daglige afgange

Bemærk der kan forekomme tillæg i forbindelse med højtider og skoleferier.

BEMÆRK: Vi kan skræddersy kør-selv-ruten helt individuelt - både i det vestlige USA og andre steder i landet.

Ring 70 201 208 og få en snak om mulighederne.

Spørg efter Rikke