INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

C&N Kho Khao Beach Resort ★★★

Koh Kho Khao - Thailand

Skønt resort der ligger lige ved den skønne Kho Khao sandstrand. Nyd de rolige, tropiske omgivelser og et lækkert måltid. Glæd dig til at se den betagende solnedgang ved strandbaren.

In stock
Travel Code
TH-H-KO-17

Indkvartering

I det sydlige Thailand finder du C&N Kho Khao Beach Resort. Resortet ligger på Kho Khao Beach og her dermed en udsøgt udsigt til Andamanhavet. De tropiske omgivelser ligger virkelig op til en afslappende ferie i det thailandske.

Resortet er familievenligt og perfekt for dig der ønsker et getaway fra travlheden. Der er ingen der har travlt på Kho Khao. Der er rig mulighed for at få et lækkert måltid på resortets område. Restauranten tilbyder både thai- og internationale retter, samt seafood og sandwiches. Uanset hvad du drømmer om at sætte tænderne i, kan du nyde måltiden med den smukke udstil til havet og de svajende palmer. Resortet gror selv frugt og grøntsager. Snacks og drinks kan nydes i Studio Beach Bar, hvorfra det er oplagt at nyde solnedgangen.

Uanset hvilket værelse eller suite du vælger, er du tæt på vandet. Du har altid en privat balkon eller terrasse med en betagende udsigt til den kridhvide sandstrand og turkise hav.

Beach Family:

Rejser du i en gruppe af 4 personer, er denne villa lige noget for dig.

Ocean Front eller Ocean Suite

Her er 62 m2 og plads til to personer. Villaen kommer med to liggestole på terrassen, hvor du kan nyde solen og udsigten til havet og den tropiske have. Har du brug for mere plads, kan du vælge Ocean Suite på 102 m2. Her får du separat en stue med.

Family Suite eller Family Jacuzzi Suite,

Family Suiten kan rumme op til 5 personer. Har du brug for lidt ekstra luksus, kan du med fordel vælge Family Jacuzzi Suite, som kan rumme op til 6 personer og har en privat jacuzzi på terrassen.

Superior Bungalow:

En idyllisk bungalow i den tropiske have. Her er plads til to personer.

Pool Acces:

Denne villa giver adgang til privat pool, hvor du kan nyde en kold dukkert i ro og mag.

Bestil

Send rejseforespørgsel

C&N Kho Khao Beach Resort ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden