Businessclass med strandhop i Den Dominikanske Republik

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Caribien
 • Gyldig fra
  05-01-2021
 • Gyldig til
  30-11-2021
 • Varighed
  13 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 27.495Kr.
Rejs på business class til Den Dominikanske Republik og nyd fats-pass, fantastisk service og lounge-adgang i alle lufthavne. Ved ankomst har vi sørget for lækre hoteller og gode all-inclusive pakker, så der er kun tilbage at nyde ferien.

Forkæl jer selv med en ferie hvor I kun skal nyde - alt fra rejsen starter til I lander i Kastrup igen på businessclass.
Vi har valgt hoteller til jer i den sydlige del og til den bedste side af Det Caribisiske hav - med roligt vand og direkte til enestående strande i La Romana og Punta cana.

Ved ankomst til Punta Cana venter jeres chauffør på jer og tager jeg til jeres første resort hvor I bor de første 5 nætter. Lad jer forkæle af det servicemindede personale og nyd den lange strand og den tropiske have. Resortet tilbyder en lang række aktiviteter og en lækker all-inclusive pakke.
Der er mulighed for ture til cigarfabrik, nationalparker, landsbyer med farvestrålende markeder, romdestillerier og bådture til ødeliggende strande. Er I til undervandsliv er det blot at tage snorkelmasken på og nyde udsigten under vand.
Efter 5 dejlige dage flytter I til østkysten og den skønne strand som er blandt top 10 i verden hvor I bor de næste 7 nætter. Nyd dagene med vandsport, ture, lækre spa-behandlinger, udsøgte retter og er I til den mere aktive ferier tilbyder resortet en lang række sports-faciliteter mm.
Efter 7 dage på en af verdens smukkeste strande flyver hjem til Danmark på businessclass.

Inkluderet i rejsen er:
- Fly med Swiss på businessclass til Punta Cana med 1 flyskift
- fast-pass og loungeadgang i alle lufthavn
- alle transfers mellem lufthavne og hoteller
- 5 nætter på Bahia Principe Grand La Romana i junior suite med all-inclusive
- 7 nætter på Barcelo Bavaro Palace i superior værelse med all-inclusive - bestil tidligt og få gratis opgradering til junior suite - gælder så længe pladser haves. 
 
Pris pr person fra kr. 27.495 i delt dobbeltværelse.

Kontakt os for andre værelseskategorier eller hoteller.

Kontakt os hvis I har andre ønsker til rejselængde eller resorts.