Rejs på business class

Rejs på business class

Trænger du til en ferie hvor der er sørget for alt, og du kan slappe af med god benplads, fantastisk service og lækker mad? Så er business class det rigtige valg.

Business class er for dig, der gerne vil have en så behagelig og afslappende tur som muligt, når du skal på ferie. Her er ikke sparet på noget, og du er sikret den bedst mulige start og slutning på ferien.

Med en tur på business class får du en oplevelse der er langt fra en normal flyrejse. Du er nemlig sikret luksus lige fra du ankommer i lufthavnen, til du lander i Danmark igen. Men pas på – når du først har prøvet business class er det svært at slippe det igen.

Læs mere om Business Class her

Find din rejse til Thailand her

Find din rejse til Thailand her

 Vi har lavet nogle eksempler på, hvad du kan få, når du rejser med os på business class:

 

  • 2 uger i Phuket med fly på business class på 3+-stjernet hotel Orchidacea Resort med havudsigt fra kr. 23.999
  • 2 uger på hotel Beyond Resort Khao Lak eller Beyond Resort Phuket, som er kun for voksne fra kr. 27.499
  • 2 uger på 5-stjernet hotel Marriott Resort Hua Hin, som ligger direkte ved stranden fra kr. 25.999

Send rejseforespørgsel

 
 
 
 

Som med alt andet, er der forskel på, hvad de forskellige flyselskaber tilbyder på business class. Derfor er det altid en god ide at tjekke op med flyselskabet, hvad du får på deres business class, før din afrejse.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os her ved Top Tours, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.

Herunder kan du se alle vores rejser, hvor vi tilbyder business class. Tag et kig og få en ekstra god oplevelse næste gang du skal ud at rejse.

Rejs på business class

Når du rejser med business class, er der mange fordele. Og de findes på hele din rejse. En rejse på business class kan deles op i to områder: de fordele du får i lufthavnen, og de fordele du får på flyet. Her kan du læse om nogle af de bedste.

Forrest i køen ved check-in og sikkerhedskontrol.
Lufthavnen er for mange en stressende start på ferien, der er kø, travlhed og mange mennesker. Med business class kan du glemme alt om det. Når du rejser på business class, har du din egen check-in skranke og sikkerhedskontrol, og kan gå foran de almindelige passagerer uden at skulle stå i kø eller stresse over at skulle nå dit fly.

Slap af i behagelige møbler i lufthavnens loungeområde
I alle vores lufthavne, hvor du rejser med business class, er der en unik lounge, hvor der kun er adgang for passagerer der flyver på business class. Loungen dækker oftest over et stort område, nogle gange hele 1 salen i en lufthavn. Så er du sikker på at der er nok plads, og skal ikke bekymre dig om at få en plads. Her er der bløde møbler, hvor du kan sidde godt og slappe af, mens du venter på takeoff. I loungen er der også eksklusive restauranter, hvor du kan få en snack eller et helt måltid mad.

Først på og af flyet
Synes du heller ikke at det er det sjoveste at borde et fly, mens du bliver klemt fra alle sider og skal kante dig igennem de smalle midtergange? På business class slipper du for dette. Du er den første der får lov til at gå ombord og kan finde din plads i ro og mag. Når flyet så lander, kan du også stige ud som den første og nyde synet af din feriedestination helt uforstyrret. I nogle lufthavne får du også din bagage udleveret hurtigere end normalt.

Masser af benplads og soveplads
En af de bedste fordele ved at rejse på business class, kan du først opleve på selve flyrejsen. Nemlig at du endelig kan strække benene og nyde flyveturen med ekstra benplads. Alt efter hvilket flyselskab og hvilken afgang du skal med, kan der være forskel på hvor meget ekstra plads der er. På de lange afgange får du typisk en helt privat lille kabine, hvor du kan lægge dit sæde ned og lave det til en seng, så du kan få en god nats søvn. Du får typisk også en plads ved vinduet og ved tre sæder sidder der ingen i midten. Du kommer heller ikke til at kede dig, da der er mulighed for at se et væld af film og underholdning.

Gratis måltider i lufthavnen og på flyet
Det er ikke kun dine ben der bliver forkælet på rejsen, det gør dine smagsløg også. På business class får du nemlig gratis måltider og drikkevarer på hele turen. Det gælder både i loungen i lufthavnen og på selve flyet. Måltiderne er oftest i højere kvalitet og med mere variation end den almindelige flymad. Det er selvfølgelig forskelligt, hvad du får hos de forskellige flyselskaber, og alt efter hvilken rute du tager.

Fælles for alle rejser på business class gælder, at du får den højeste service hele vejen igennem. Alt personalet er topprofessionelle og vil gøre alt for, at du får en fantastisk tur på business class

Del denne side via E-mail