INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Business Class til 2 dejlige strande

Business Class til Thailand

Rejs på businessclass til Krabi og Khao Lak og få afsidesliggende strande i særklasse. Rejs til Thailand på Business class og besøg 2 af Thailands dejlige strande. Oplev førsteklasses service, og forlad flyet afslappet og med ny energi til de nye eventyr der venter.

In stock
Travel Code
TH-BIZ-32

Det kan du glæde dig til

Ved ankomst til Phuket lufthavn venter jeres chauffør på jer og kører jer til Krabi og jeres hotel for indtjekning og båd til resortet.
Centara Grand Beach ligger lige ved Ao Nang, men på en privat strand hvortil der ikke kan køres, men sejles med longtail eller resortets speedbåd. I mødes af en kridhvid strand omkranset af palmer og det smukke resort der er bygget op mod klipperne og de fleste af værelserne har en fantastisk udsigt over bugten.

I bor 6 nætter i deluxe oceanfacing værelse på 72 kvm med en lige så stor balkon. Nyd resortets mange faciliteter og den lækre strand, tag på ture til omkringliggende øer eller aftentur til Ao Nang med de mange shoppingmuligheder og restauranter. Hvis I vælger at blive på resortet alle dage forstår vi jer godt -  her er en fantasisk ro og gode restauranter til rimelige priser. Der er mulighed for at opgradere så I får adgang til hotellets club-lounge hvor I forkæles med mad og drikke igennem dagen.

Efter 6 afslappende dage fortsætter I til Khao lak, en tur i bil på ca 2 1/2 time. I checker ind på voksen-hotellet Beyond Resort Khao Lak der ligger fantastisk smukt midt på stranden.
I bor 6 nætter i premier villa på resortet. Hvis I er eventyrlystne er der rig mulighed for ture til Khao Sok Nationalpark, Surin- eller Similan Islands - naturen omkring Khao Lak er enestående. Efter 6 dage på Khao Lak går turen tilbage til Phuket lufthavn (ca 1 1/2 time i bil)  hvorfra I checker ind på businessclass og flyver retur til Kastrup.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Business Class til 2 dejlige strande
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i rejsen er:
- Fly til Phuket på businessclass (direkte med THAI Airways i udvalgte perioder eller med 1 flyskifte), inkl fast-track, 40 kg baggage, fantastisk service og forplejning ombord samt lounge access i alle lufthavne.
- alle transfers med bil og båd mellem lufthavn, øer og hoteller
- 6 nt på Centara Grand Beach Resort Krabi  i deluxe oceanfacing værelse
- 6 nt på Beyond Resort Khao Lak  (kun-for-voksne hotel) i premier villa
- morgenmad alle dage
- gratis afbestilling hvis rejsen ikke kan gennemføres pga rejsevejledninger.

Kontakt os for andre værelseskategorier eller hoteller.

Tilkøb til jeres rejse:
- tilkøb lounge adgang alle dage på Centara Grand Beach Krabi for kr. 1.800 pr person. Inkluderet er : clublounge, mulighed for morgenmadsservering i loungen, predinner cocktails og canapeer kl 17.30 - 19 samt postdinner service kl 08.30 - 09.30, forfriskninger hele dagen.

Tilbuddet gælder så længe pladser haves.

Gå til toppen af siden