INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Business Class til 2 dejlige strande

Business Class til Thailand

Flyv på Qatar Airways prisvindende businessclass til Krabi og Khao Lak og få afsidesliggende strande i særklasse. Rejs til Thailand på Business class og besøg 2 af Thailands dejlige strande. Oplev førsteklasses service, og forlad flyet afslappet og med ny energi til de nye eventyr der venter.

In stock
Travel Code
TH-BIZ-32

Det kan du glæde dig til

Ved ankomst til Krabi lufthavn venter jeres chauffør på jer og kører jer til jeres hotel for in-check og båd til stranden.
Centara Grand Beach ligger lige ved Ao Nang, men på en privat strand hvortil der ikke kan køres, men sejles med longtail eller resortets speedbåd. I mødes af en kridhvid strand omkranset af palmer og det smukke resort der er bygget op mod klipperne og de fleste af værelserne har en fantastisk udsigt over bugten.

I bor 6 nætter i deluxe oceanfacing værelse på 72 kvm med en lige så stor balkon. Nyd resortets mange faciliteter og den lækre strand, tag på ture til omkringliggende øer eller aftentur til Ao Nang med de mange shoppingmuligheder og restauranter. Hvis I vælger at blive på resortet alle dage forstår vi jer godt -  her er en fantasisk ro og gode restauranter til rimelige priser.

Efter 6 afslappende dage fortsætter I til Khao lak, en tur i bil på ca 2 1/2 time. I checker ind på voksen-hotellet Sensimar Khao Lak der ligger fantastisk smukt midt på stranden. Fra resortet kan I gå til byen på 10 min, enten ad vejen, eller langs stranden.
I bor 6 nætter i deluxe værelse på resortet. Hvis I er eventyrlystne er der rig mulighed for ture til Khao Sok Nationalpark, Surin- eller Similan Islands - naturen omkring Khao Lak er enestående. Efter 6 dage på Khao Lak går turen til Phuket (ca 1 1/2 time i bil)  hvorfra I checker ind på businessclass og flyver via Doha retur til Kastrup (snyd ikke jer selv for at opleve loungen i Doha der dækker hele 1. salen af lufthavnen)

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Business Class til 2 dejlige strande
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i rejsen er:
- Fly med Qatar Airways på businessclass via Doha til Krabi og hjem fra Phuket, inkl fast-track, 40 kg baggage, fantastisk service og forplejning ombord samt lounge access i alle lufthavne.
- alle transfers med bil og båd mellem lufthavn, øer og hoteller
- 6 nt på Centara Grand Beach i deluxe oceanfacing værelse
- 6 nt på Sensimar Khao Lak i deluxe værelse
- morgenmad alle dage
- gratis afbestilling hvis rejsen ikke kan gennemføres pga rejsevejledninger.

Priser og perioder:
01/10 - 08/12 2020 fra kr. 22.998
Ring for priser over jul og nytår
10/01 - 15/06 2021 fra kr. 22.998
16/06 - 05/08 2021 fra kr. 26.398
06/08 - 20/10 2021 fra kr. 22.998

Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse
Kontakt os for andre værelseskategorier eller hoteller.

Tilkøb til jeres rejse:
- tilkøb lounge adgang alle dage på Centara Grand Beach Krabi for kr. 1.800 pr person. Inkluderet er : clublounge, mulighed for morgenmadsservering i loungen, predinner cocktails og canapeer kl 17.30 - 19 samt postdinner service kl 08.30 - 09.30, forfriskninger hele dagen.
- tilkøb 4 nætter Santhiya Koh Yao Yai i supreme deluxe seaview værelse inkl morgenmad samt resort speedbåd t/r for kr. 4.000 pr person

Tilbuddet gælder så længe pladser haves.

Gå til toppen af siden

Loading...