INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Business Class med strandhop i Den Dominikanske Republik

Business Class til Den Dominikanske Republik

Rejs på Business Class til Den Dominikanske Republik og nyd fats-pass, fantastisk service og lounge-adgang i alle lufthavne. Ved ankomst har vi sørget for lækre hoteller og gode All Inclusive pakker, så der er kun tilbage at nyde ferien.

In stock
Travel Code
CB-BIZ-3

Det kan du glæde dig til

Forkæl jer selv med en ferie hvor I kun skal nyde - alt fra rejsen starter til I lander i Kastrup igen på Business Class.
Vi har valgt hoteller til jer i den sydlige del og til den bedste side af Det Caribisiske hav - med roligt vand og direkte til enestående strande i La Romana og Punta cana.

Ved ankomst til Punta Cana venter jeres chauffør på jer og tager jeg til jeres første resort hvor I bor de første 5 nætter. Lad jer forkæle af det servicemindede personale og nyd den lange strand og den tropiske have. Resortet tilbyder en lang række aktiviteter og en lækker All Inclusive pakke.
Der er mulighed for ture til cigarfabrik, nationalparker, landsbyer med farvestrålende markeder, romdestillerier og bådture til ødeliggende strande. Er I til undervandsliv er det blot at tage snorkelmasken på og nyde udsigten under vand.
Efter 5 dejlige dage flytter I til østkysten og den skønne strand som er blandt top 10 i verden hvor I bor de næste 7 nætter. Nyd dagene med vandsport, ture, lækre spabehandlinger, udsøgte retter og er I til den mere aktive ferier tilbyder resortet en lang række sports-faciliteter mm.
Efter 7 dage på en af verdens smukkeste strande flyver hjem til Danmark på Business Class.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Business Class med strandhop i Den Dominikanske Republik
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Inkluderet i rejsen er:
- Fly med Swiss på businessclass til Punta Cana med 1 flyskift
- fast-pass og loungeadgang i alle lufthavn
- alle transfers mellem lufthavne og hoteller
- 5 nætter på Bahia Principe Grand La Romana i junior suite med all-inclusive
- 7 nætter på Barcelo Bavaro Palace i superior værelse med all-inclusive - bestil tidligt og få gratis opgradering til junior suite - gælder så længe pladser haves. 
 
Pris pr person fra kr. 27.495 i delt dobbeltværelse.

Kontakt os for andre værelseskategorier eller hoteller.

Kontakt os hvis I har andre ønsker til rejselængde eller resorts.

Gå til toppen af siden

Loading...