INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Business Class flyvninger og 5* pool villaer i Ubud og Sanur

Business Class i Indonesien

Flyv på Qatar Airways prisvindende businessclass til Bali og bo på lækre resorts i top-klasse, i villaer med privat pool. Oplev førsteklasses service på rejsen og forlad flyet afslappet og med ny energi til de nye eventyr der venter. En rejse for feinschmeckere.

In stock
Travel Code
ID-BIZ-11

Det kan du glæde dig til

Ved ankomst til Bali lufthavn venter jeres chauffør jer og kører jer til Bali. Turen foregår i minibus og tager ca 1 1/2 time og I ankommer til Kupu Kupu Barong Villas and Tree Spa - smukt beliggende i højlandet med fantastisk udsigt til rismarker og regnskov. I bor de først 4 nætter at jeres rejse i en lækker, privat pool villa på 195 kvm i 2 etager. Villaen har fra alle rum, og fra poolen, udsigt over den frodige dal. Nyd dagene i jeres private plunge pool, på jeres balkon med servering af afternoon tea eller tag på en tur til centrum med markeder, templer og masser af liv. Resortet frister også med et stort udvalg af lækre spa-behandlinger og yoga.
Efter 4 afslappende dage i det frodige højland går turen sydpå til Sanur og The Pavilions - en oase i det ellers til tider travle Sanur. 

The Pavilions ligger tilbagetrukket, og I bor de næste 6 nætter i en pool villa, med stor terasse og 140 kvm at boltre sig på. Her er tænkt på alle detaljer og vi forstår jer godt hvis I ikke forlader villaen under jeres ophold - her får I lækker morgenmad serveret i villaen af jeres butler som hele dagen står til rådighed, lækre omgivelser og 2 gange dagligt bliver jeres villa frisket op og serviceret.
Skulle I alligevel have lyst til at opleve lidt skal I kun få skridt for at være ved byen og stranden med det store opbud af restauranter og markeder. Ønsker I at se lidt mere af Bali kan jeres butler hjælpe med booking af tur til feks Tanah Lot og se solnedgang.

Efter 6 fantastiske dage i Sanur går turen hjem på businessclass med Qatar Airways.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Business Class flyvninger og 5* pool villaer i Ubud og Sanur
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Pris fra kr. 27.990 pr person *

Priserne er pr person i delt dobbeltværelse og gælder så længe pladser haves.
* tillæg ved afrejse 1. juli - 31. oktober fra kr. 3.500 pr person


Inkluderet i rejsen er:
- Fly med Qatar Airways på businessclass til Bali t/r, inkl fast-track, 40 kg baggage, fantastisk service og forplejning ombord samt lounge access i alle lufthavn
- Alle transfers mellem resorts og lufthavn
- 4 nt på Kupu Kupu Barong i duplex pool villa
- 6 nt på The Pavilions Bali i pool villa
- Morgenmad alle dage
- Gratis afbestilling hvis rejsen ikke er mulig pga rejsevejledninger.

Tilkøbsmulighed:
- tilkøb 2 nætter i Singapore på feks Regent Singapore inkl morgenmad og transfer t/r fra kr. 3.200 pr person
Der flyves på businessclass ud til Singapore og hjem fra Bali. Mellem Singapore og Bali flyves economy 2 1/2 time


Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.
Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk, tlf. 70 201 208 eller benyt nedenstående link for et uforpligtende tilbud.

Gå til toppen af siden