Business Class til Qatar og Bali

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Bali
 • Gyldig fra
  01-10-2020
 • Gyldig til
  30-11-2021
 • Varighed
  12 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 26.998Kr.
Skøn luksusrejse til Bali.

Bo på lækre Hyatt Regency, direkte til Sanurs dejlige strand - i en kæmpe tropisk have og lige ved byen.
Har du lyst til at opleve Doha kan 3 nætters ophold her tilkøbes.

Inkluderet i prisen: 

 • Flyrejse til Bali via Doha t/r på Business Class med flat-bed sæder, hurtig check in og lounge adgang i alle lufthavne
 • Alle kendte skatter og afgifter på fly
 • Transporter til/fra hoteller
 • 10 nætters ophold på Hyatt Regency i deluxe værelse med morgenmad
 • Kontakt informationer til vores lokale repræsentanter, som gerne hjælper med ture og udflugter
 


Priser og perioder:
01/10 - 08/12 2020 fra kr. 27.198
Ring for priser over jul og nytår
05/01 - 20/06 2021 fra kr. 26.998
21/06 - 31/08 2021 fra kr. 28.998
01/09 - 30/11 2021 fra kr. 27.498
 


Oplev pragtfulde Bali og bo undervejs på dejligt førsteklasses hotel, direkte til Sanurs dejlige sandstrand, fredeligt i en kæmpe tropisk have, men kun få skridt fra byen.
I flyver via Doha til Bali på Qatar Airways fantastiske Business Class. Inkluderet er selvfølgelig hurtig check-in samt adgang til lounge i alle lufthavne.

Ved ankomsten til Bali bliver I afhentet og kørt til Hyatt Regency hvor I modtages med velkomstdrinks. I checker ind i et deluxe værelse beliggende med smuk udsigt til pool og have fra balkonen.

Her kan I nyde dagene ved en af resortets tre pools, benytte den lækre spa-afdeling, tage på solnedgangstur til Tanah Lot eller andet. I er i de perfekte omgivelser uanset om I er til afslapning, oplevelser eller forkælelse.

Er I nysgerrige på Doha, kan vi anbefale jer et storby-stop på ud eller hjemrejse.
Oplev Souq Waqif med de hyggelig markeder, oplev en imponerende sky-line, tag på ørkensafari eller besøg de luksuriøse shoppingcentre.
Bo 3 nætter på Souq Waqif Boutique Hotel i junior suite inkl. morgenmad og transfer fra kr. 2.200 pr. person

Priserne er pr. person ved 2 personer i delt værelse.Spørgsmål og svar om rejser i forhold til Corona virus

Kan jeg afbestille min rejse og få mine penge retur, hvis der stadig er Corona-virus i det land jeg skal rejse til, når der er afrejse?
Ja hvis landet er "orange" eller "rødt" ifølge Udenrigsministeriets vurdering, og der frarådes rejser til landet 1 uge før afrejse, så vil rejsen blive annulleret. Dermed er du berettiget til, at få dine indbetalte penge retur, såfremt du har betalt rejsens fulde pris.
Top Tours følger altid Udenrigsministeriets Rejsevejledninger. Hvis rejser frarådes til det/de land-/lande som du skal besøge.  Dette gælder rejser som ligger indenfor den periode som Udenrigsministeriet har meldt ud, at vejledningen dækker. Hvis Rejsevejledningen ikke er tidsbegrænset, vurderes situationen løbende 14 dage frem.   

Hvis jeg bliver syg på min rejse med Corona-virus, er jeg så dækket af min forsikring?
Du skal selv undersøge din private forsikringsvilkår hos dit forsikringsselskab. Hos Top Tours kan vi tilbyde en rejseforsikring hos Gouda Rejseforsikring, hvor du vil være dækket, hvis du blev syg af Corona-virus eller anden sygdom på rejsen.

Hvis jeg bliver syg på min ferie, og ikke kan rejse på min planlagte hjemrejse, er jeg så sikker på at komme hjem, når jeg bliver rask igen?
Hvis du benytter din egen rejseforsikring, skal du undersøge vilkårene hos dit forsikringsselskab. Hvis du bestiller en rejseforsikring fra Gouda Rejseforsikring igennem Top Tours, vil du være dækket.

Er det sikkert at rejse til et land der tidligere har været ramt af Corona-virus?
Vi følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledning. Hvis landet er "grønt" eller "gult", så betyder det at rejser til det pågældende land kan foretages uden restriktioner, og myndighederne vurderer dermed at landet er sikkertDu kan altid se opdaterede rejsevejledninger på um.dk

Hvem bestemmer om jeg må rejse?
Hos Top Tours følger vi Udenrigsministeriets rejsevejledning. Hvis dit rejsemål er "orange" eller "rødt", det vil sige rejser til landet frarådes, så kan rejsen ikke afvikles og den vil blive annulleret. Til alle rejsemål der er grønne eller gule, bestemmer du selv om du vil rejse dertil. 
 

 


Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.

Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk, tlf. 70 201 208 eller benyt nedenstående link for et uforpligtende tilbud.
 

03/10IL15370/16300