Business-class ø-hop omkring Samui

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Thailand
 • Gyldig fra
  05-01-2021
 • Gyldig til
  20-10-2021
 • Varighed
  14 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 22.498Kr.
Flyv på Qatar Airways prisvindende businessclass og besøg ø-paradisene Koh Samui og Koh Phangan, med mulighed for tilkøb af Koh Tao.

Rejs til Thailand på Business class og bliv forført af  Koh Samui og Koh Phangans smukke, plameomkrinsede strande og krystalblå hav . Oplev førsteklasses service, og forlad flyet afslappet og med ny energi til de nye eventyr der venter.
Ved ankomst til Koh Samui lufthavn venter jeres chauffør på jer og kører jer til havnen hvorfra båden til Koh Phangan sejler. Turen er med stor katemaran og tager ca 1 1/2 time - hvis I er heldige følges I på vej af delfiner.
Ved ankomst til Koh Phangan checker I ind på det 5* Kupu Kupu Phangan Beach Villas hvor I bor de næste 5 nætter i en seaview suite - lækkert indrettet med panoramaudsigt over stranden. Brug dagene med at nyde den fanatstiske strand og den smukke ø som ikke byder på meget andet end fantastisk natur, krystalblåt hav og små-restauranter langs strandkanten.
Efter 5 afslappende dage på Koh Phangan går turen med båd til Koh Samui - øen med flest kokospalmer og ingen bygninger højere end dem. Her bor I de næste 7 dage på det lækre Royal Beach Boutique Resort i premium bungalow - lækkert indrettet og få skridt fra stranden. Her bor I en kort gå-tur fra byen med stort opbud af butikker og restauranter, i skønne omgivelser og direkte til fantastisk strand.
Nyd dagene ved strand og pool, tag en tur til de smukke vandfald der findes midt på øen, eller besøg Big Buddha templet på nordsiden.

Efter 7 dage på Koh Samui går turen retur med fly til Bangkok hvorfra I checker ind på businessclass og flyver via Doha retur til Kastrup (snyd ikke jer selv for at opleve loungen i Doha der dækker hele 1. salen af lufthavnen)

Inkluderet i rejsen er:
- Fly med Qatar Airways på businessclass via Doha til Bangkok t/r, inkl fast-track, fantastisk service og forplejning ombord samt lounge access i alle lufthavne. (fly Bangkok - Samui - Bangkok på economyclass)
- alle transfers med bil og båd mellem lufthavn, øer og hoteller
- 5 nt på Kupu Kupu Phangan Beach Villas i seaview suite
- 7 nt på Royal Beach Boutique Resort i premium bungalow
- morgenmad alle dage
- gratis afbestilling hvis rejsen ikke kan gennemføres pga rejsevejledninger.

Priser og perioder:
10/01 - 15/04 2021 fra kr. 23.498
16/04 - 20/06 2021 fra kr. 22.498
21/06 - 05/08 2021 fra kr. 26.498
06/08 - 20/10 2021 fra kr. 22.998

Priserne er pr. person i delt dobbeltværelse
Tilkøbsmuligheder:
- Opgradér til sunset pool villa på Kupu Kupu Phangan Beach Villas fra kr. 600 pr person
- Tilkøb 4 nætter på Koh Tao, Jamakhiri Resort and Spa i deluxe seaview værelse, inkl morgenmad og alle transfers for kr. 3.200 pr person

Kontakt os for andre værelseskategorier eller hoteller.

1906/IL14300