Borneos regnskov og havskildpadder kombineret med Bali

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Malaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
 • Gyldig fra
  01-12-2017
 • Gyldig til
  01-10-2018
 • Varighed
  18 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 19.998Kr.
Få nogle af de mest fantastiske naturoplevelser i Sabah på Borneo - uendelig regnskov og havskildpadder kombineret med gudernes ø Bali.

Rejsens forløb:
Rejs med 5* Qatar Airways via Doha til Kuala Lumpur og herfra videre til Sandakan.
I bor de første 2 nætter på Four Points Sheraton i deluxe seaview værelse med morgenmad.
Brug tiden på at omstille jer til tidsforskellen og besøg byens spændende markeder.
Herfra går turen til Selingan Island hvor I overnatter i hyggelige chalets. Der er informationsmøde om stedet, og resten af dagen kan bruges til snorkling og afslapning frem til aftensmaden. Fra mørkets frembrud kommer skildpadderne og lægger deres æg, og I hjælper med indsamlingen, nedgravning og hvis der er små skildpadder der er klækket skal de sættes ud. I kommer ud i små grupper på 10 personer af gangen.

Næste morgen er der tidlig afgang og efter morgenmad i Sandakan går turen til Sepilok orangutang center hvor I oplever orangutangerne bliver fodret og kommer forbi orangutang nurseriet for de små forældreløse orangutanger.
Efter orangutangoplevelserne går turen på en smuk tur med båd fra Sulu havet op ad Kinabatangan floden, ind i regnskoven. Regnskoven er meget rig på dyreliv langs floden, så næseaber, krokodiller og mange andre dyr kan ses langs flodbredden.

Der checkes ind på Abai Jungle Lodge hvorefter turen går med naturvejleder i båd længere op ad floden. Efter aftensmad i lodgen er der aftentur hvor ildfluer, fugle mm. kan opleves.
De følgende to hele dage her kan I opleve et væld af dyr langs flodbredden og i regnskoven: varaner, vilde orangutanger, alle former for aber, vildsvin, smukke fugle, og hvis I er heldige, pygmæ-elefanter.
Der er naturvejleder med på alle jeres ture op ad floderne, til blandt andet Pitas Oxbow søen og Menanggul floden. Den ene nat overnattes på Kinabatangan Riverside Lodge.
Dagene bruges i naturen, aftenerne i de hyggelig lodges og morgenkaffen nydes med udsigt til disen liggende over regnskoven, og dyrenes kald. 
Efter 4 dage / 3 nætters spændende oplevelser i regnskoven går turen tilbage af floden til Sandakan hvorfra I flyver til Kuala Lumpur.
Afhentning i lufthavn og transfer til Furama Bukit Bintang hvor I skal bo de næste 2 nætter.

Brug dagene med shopping, sightseeing eller tag en tur i Petrona Towers hvor I kan se det hele fra oven. Kuala Lumpur byder også på Legoland for jer der rejser som familie.
Fra Kuala Lumpur fortsættes med fly til Bali.

Ved ankomst til Bali køres til kunstnerbyen Ubud hvor I bor de næste 3 nætter på The Grand Sunti i superior værelse.
Hotellet ligger centralt i gå-afstand til byen, så der er rig mulighed for at nyde den hyggelige stemning, låne en cykel og cykle ud mellem risterasserne eller nyde den kølige pool.

Efter 3 dage i Ubud fortsættes til Sanur hvor de sidste 5 dage er til afslapning - eller I kan booke en tur og komme ud at interagere med delfiner.
I bor 5 nætter på Inna Sindhu Beach i deluxe værelse inden hjemrejse via Doha til Kastrup.

Pris fra kr. 19.998 pr. person ved minimum 2 personer
Tillæg ved afrejse i juli - august fra kr. 1.000 pr. person

Inkluderet i rejsen er:

 • Flyrejser med Qatar Airways, Malaysian Airlines og Air Asia
 • Morgenmad alle dage
 • Ophold på hoteller og værelser som beskrevet
 • 5 dage/4 nætter regnskov og havskildpadder med alle måltider, lokale guider og ture som beskrevet.
 • Alle transfers som beskrevet


Ikke inkluderet:
Drikkepenge og drikkevarer 

Der er mulighed for tilkøb af nætter på Gili øerne, ændring af rejselængde eller hoteller. Kontakt os for muligheder og priser.

Vi er opmærksomme på at der i øjeblikket (efteråret 2017) er skærpet rejsevejledning i forbindelse med rejser til bla. Selingan Island ud for Sandakan, og rejsen derfor ikke afholdes som beskrevet. Det er stadig muligt at rejse til Borneo så kontakt os for et skræddersyet tilbud.