Sarawak (Malaysia) 

Sarawak provinsen er den sydligste af de to malaysiske Borneo provinser og hovedbyen Kuching er stedet, hvor man ankommer. 
Byen er en hyggelig og interessant ”lille storby”, hvor man kan gå på opdagelse på markederne, spise på byens mange lokale restauranter og snuse lidt til historien og kulturen på et rejsemål, som ikke ses lige andre steder.

Bo i Kuching eller ved Damai stranden hvorfra man kan tage på en masse spændende ture og udflugter i den fantastiske natur og herefter vende hjem til hotellet og slappe af ved stranden og hotellets pool.
Hvis man ønsker en ekstraordinær naturoplevelse, skal man se nærmere på vores “Det Bedste af Borneo” rundrejse, der tager en med ind på Hilton Batang Ai økoresort i regnskoven. Her får man en oplevelse, som er meget udover det sædvanlige.

I Batang Ai er det også muligt at bo næsten som de lokale Iban folk. Man sejler i langbåd til vores lodge Nanga Sumpa, der ligger ved siden af et langhus. Her besøger og oplever man, hvordan stammefolkene lever. Man sidder på den fælles veranda ”Rhuraien” og hører historier fra hovedjægertiden mens man måske nyder et glas af den lokale risvin. Nanga Sumpa lodgen er primitiv, og man sover på madrasser på gulvet med myggenet over. Her er bad og toilet men ingen elektricitet. Det er en fantastisk oplevelse at falde i søvn om aftenen til junglens lyde, og vågne op til forventningen om en dag fyldt med uforglemmelige øjeblikke.

Turen til Nanga Sumpa vil typisk vare 3 dage / 2 nætter.

Borneo og Bali - orangutanger, strand og smuk natur

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til31-05-2022
Varighed16 dage
PrisFra 14.998kr.

Langtidsrejse til Borneo, Kuala Lumpur, Lombok og Bali inkl. udflugter

DestinationMalaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed30 dage
PrisFra 21.998kr.

Kuala Lumpur og naturskønne Sarawak, Borneo

DestinationMalaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed15 dage
PrisFra 12.998kr.
Se alle tilbud