Sarawak & Brunei - rundrejse 

Singapore (2 nætter) - Kuching (3 nætter) - Mulu (2 nætter) - Brunei (1 nat) - Damai Beach (4 nætter)
Dag 1 
I flyver med Singapore Airlines til Singapore

Dag 2 - 3 
Nyd to oplevelsesrige dage med sightseeing og shopping i Singapore, Østens Metropol.

Dag 4 - 7
Kuching er en charmerende lille storby, smukt beliggende ved Sarawak River. Opholdet i Kuching inkluderer en byrundtur samt en tur til Semongok Orangutang Center. 

Dag 7 - 10 
I flyver fra Kuching til Mulu og tilbringer 3 dage/2 nætter på Royal Mulu Resort. Dagene går med udflugter til de fantastiske grotter. Grotten Deer Cave har verdens største grotteindgang og en af hulerne derinde er 150 meter i diameter og så stor at St. Pauls Katedral kan stå under den massive kuppel. Fra et udkigspunkt ses Abraham Lincolns perfekte profil. Ved solnedgangstid kan man de fleste aftener se op mod to millioner flagermus forlade grotten i deres søgen after mad. Et storslået syn. Ved siden af Deer Cave ligger Lang Cave. Stalaktitterne og stalagmitterne i Lang Cave er blandt de mest spektakulære limstensformationer i hele Mulu. 

I flyver til Miri hvorfra der er 2-3 timers kørsel til Brunei. I overnatter i hovedstaden Bandar Seri Begawan og skal dagen efter på byrundtur. I hovedbyen Bandar Seri besøger i blandt andet Sultanens Palads, Landsbyen på vandet Kampung Air, den storslåede nationale moské og Brunei Museum. Aftenbesøg i Jerudong Park, Sydøstasiens største forlystelsespark. 
I returnerer til Miri, flyver herfra til Kuching og fortsætter straks til Damai Beach.

Dag 10 - 14 
Rejsens sidste dage tilbringes på Damai Beach hvor I har god tid til at nyde hotellets faciliteter og den dejlige strand. Opholdet inkluderer udflugt til Sarawak Cultural Village.

Dag 14 - 15 
Afrejse og hjemkomst. 

Kontakt os på 70 201 208 for priser og perioder