Sabah (Malaysia) 

Eksotiske øer, havskildpadder og orangutanger. Sabah provinsen er et rejsemål med oplevelser lidt ud over det sædvanlige. Her er langt mere end afslappende badeferie til solhungrende rejsende.
Sabah byder på masser af spændende ture og udflugter. Besøg orangutancentret Sepilok, skildpaddeøen Turtle Island og øens vartegn Mount Kinabalu. Derudover byder Sabah på nogle fantastisk gode snorkel- og dykkersteder ved de mange koraløer.


Kota Kinabalu er provinsens hovedby og er stedet, hvor man ankommer – og flyver videre fra såfremt man skal om på den anden side af øen og se skildpadder og orangutangcentret. Selve Kota Kinabalu er ikke særlig spændende, dog ligger Sabahs bedste strande udenfor byen. De små koraløer i Tunku Abdul Rahman nationalparken er blot 15 minutter fra Kota Kinabalu og er et fantastisk sted at solbade, svømme og snorkle – undervandslivet på koralrevet er enestående.

Besøg Selingan -Turtle Island, hjemsted for de kæmpestore grønne havskildpadder, der hver aften kommer op på land og lægger æg på stranden. Der er kun 20 bungalows på øen og de bliver hurtigt fyldt op, så man skal være ude i god tid for at få denne oplevelse med. Man sejler fra Sandakan og har en overnatning på øen, så der er god tid til at bade, snorkle, slappe af og samtidig opleve de nyklækkede skildpadder kæmper sig vej mod havet. Hele æglægningseancen tager ca. 1 time og foregår om natten eller tidligt om morgenen.

Kombiner evt. Selingan med Sukau nationalpark – her får man nogle enestående naturoplevelser op langs med Kinabatangas floden. Tag på flodcruise og se næseaberne, krokodiller og tusindvis af ildfluer. Dygtige guider hjælper med at spotte de vilde dyr.

Sepilok er beliggende på Sabahs østside og er hjemsted for det verdensberømte Sepilok Orangutang Rehabilitation center, hvor orangutangen ses i naturlige omgivelser.

Mount Kota Kinabalu arrangeres der 1-dags ture til, men også trek med primitiv overnatning i hytter. Har man en nogenlunde fysik kan de fleste være med til en vandretur til toppen af det knap 6.000 meter høje bjerg. På toppen er der en fantastisk udsigt, når solen står op.

Sabah har fantastisk meget at byde på, og skal man nå de vigtigste steder er det en god ide at reservere hjemmefra.

Husk at man kan kombinere Borneo med Vestmalaysia eller Bintan Island.
 

Sabahs perler, regnskov og luksusbadeferie

DestinationMalaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til31-10-2021
Varighed14 dage
PrisFra 18.998kr.

Borneos regnskov og havskildpadder kombineret med Bali

DestinationMalaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
Gyldig fra01-11-2020
Gyldig til31-07-2021
Varighed18 dage
PrisFra 19.998kr.

Langtidsrejse til Borneo, Kuala Lumpur, Lombok og Bali inkl. udflugter

DestinationMalaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til31-07-2021
Varighed30 dage
PrisFra 21.998kr.
Se alle tilbud