Det bedste af Borneo - rundrejse 

Singapore (2 nætter) - Sarawak (4 nætter) - Sabah (4 nætter) - Badeferie (2 nætter)
Dag 1: Afrejse med Singapore Airlines direkte til Singapore

Dag 2- 4: Singapore
I bor to nætter på Hotel Peninsula i Singapore i superior værelse inkl. morgenmad. Dagene tilbringes på egen hånd med at udforske Singapore, en af Østens store metropoler. (M)

Dag 4: Singapore - Kuching
Morgenmad på hotellet og herefter afhentning og transport til Singapore lufthavn. I flyves til Kuching med Silk Air. Her mødes I af vores repræsentant i lufthavnen og der er transport til hotellet. I tager på en eftermiddagstur rundt i Kuching City. I besøger nogen af byens smukke, gamle seværdigheder som kolonitidens retsbygning, nogen af mindesmærkerne samt Tua Pek Kong - et fantastisk kinesisk tempel. I kommer forbi paladser, Malay landsbyer og bazarer. Dagen afsluttes med at besøge Sarawak museum. I returnerer til hotellet sidst på eftermiddagen. (M)

Dag 5: Kuching - Batang Ai
Morgenmad på hotellet og herefter kører I mod Batang Ai. Nyd den 220 km lange, utroligt smukke tur (ca. 4 timer) gennem Sarawak til Batang Ai. Maleriske små byer og landskaber ligger langs vejen, I gør stop for frokost i Lachau. Undervejs stopper I også ved en kakao farm og en peberhave for at se hvorledes disse dyrkes. Det sidste stykke vej er med båd til Lemanak longhouse - beliggende ved den lokale Iban stamme. Resten af dagen er der fri til at blande sig med de lokale Ibans. Overnatning på Kemanak Longhouse. (M,F,A)

Dag 6: Batang Ai
Udforsk langhusene og oplev hverdagen for de venlige indfødte. Vi nyder også en smuk gå-tur i regnskoven og oplever noget af det flora og fauna der findes her. Få demonstreret hvordan pusterør bruges, et våben brugt af de indfødte ved at spytte giftige pile. Efter picnic-frokost sejler I til Hilton Batang Ai. Resten af dagen til fri disposition. (M,F,A)

Dag 7: Batang Ai - Kuching
Morgenen og formiddagen til fri disposition. I fortsætter med båd og bil retur til Kuching, undervejs spises frokost i Lachau. Vi tager til hotellet og overnatter her. (M,F)

Dag 8: Kuching - Kota Kinabalu
Morgenmad på hotellet og herfra tager I mod lufthavnen hvorfra I flyver til Kota Kinabalu. Efter check-in på hotellet kører I 2 timer til Beaufort i det sydlige Sabah. I tager på tur ud i mangrove sumpskovene og oplever den smukke natur her. Inden der fortsættes med båd serveres der forfriskninger. Under sejlturen ad Garama River vil I se aber i træerne over jer der spiser og leger. Blandt meget andet vil der være Makaka aber, den sjældne silver Langur, vandbøfler og mange forskellige fuglearter. Sejlturen slutter ved solnedgang hvorpå I vil opleve milioner af ildfluer der lyser mangroven op. I returnerer til Garama River Lodge hvor I spiser BBQ middag - herefter returneres til Kota Kinabalu hvor der overnattes på Shangri-La downtown (M,F,A)

Dag 9: Kota Kinabalu - Kinabalu Park - Kota Kinabalu
Tidlig morgenmad på hotellet og så går turen mod Kinabalu Park, gennem rismarker og små landsbyer. I ankommer til Poring Hot Spring - her vil der være rig mulighed for at dyppe sig i de store pools fyldt med varmt vand som siges at have helende egenskaber. Pools'ene ligger i en smuk tropisk have med eksotiske frugttræer som blandt andet pomelo og dragoneye. Her er smukke, sjældne planter overalt. Besøg Sommerfugleparken, et af de smukke vandfald eller tag på trekking i 41 m højde. Her er en 160 m lang canopy walk hvor man bogstaveligt talt går imellem trætoppene. Retur til hotellet og overnatning på Shangri-La downtown (M,F)

Dag 10: Kota Kinabalu - Marine Park - Kota Kinabalu
Efter morgenmaden tager I til Tunku Abdul Rahman Marine Park, en tur på ca. 20 minutter. Gaya Island og Sapi Island er forbundet af sandbanke og er det perfekte sted at snorkle og dykke. I tilbringer dagen med at udforske det smukke undervandsliv - der serveres BBQ frokost på stranden. Der returneres til Kota Kinabalu hvor I overnatter på Shangri-La downtown.

Dag 11: Kota Kinabalu - Sandakan - Sepilok - Sukau
Meget tidlig morgenmad på hotellet, og ved 6-tiden afgang til lufthavnen. Herfra flyver I til Sandakan hvor I skal besøge verdens største orangutang rehabiliteringscenter som ligger i Sepilok. I ser orangutangerne blive fodret og oplever dem i junglen på en gåtur. Herfra fortsætter vi med bil til Sukau, en lokal landsby. Turen tager ca. 1 1/2 time igennem palmepantager og landsbyer. Ved ankomst spiser I frokost og så tager I på flodsafari gennem Kinabatangan floden. Her kan opleves blandt andet næseaber og andre vilde dyr som gør sig klar til natten. I overnatter på Bukit Melapi Lodge (M, F, A)

Dag 12: Ox Bow - Sandakan - badeferie
Vågn op til gibboner der kalder igennem skoven, og I fortsætter til Ox Bow floden for at observere dyrene og opleve den tidlige morgen på den lægnste flod i Sabah. I tager også på et lille jungle trek langs floden for at se dyrelivet herfra. Herefter returneres til lodgen og hvor der er mogenmad. Formiddagen er til fri disposition - efter frokost går turen tilbage til Sandakan hvor I tager en byrundtur som inkluderer et besøg i buddhist tempel og på det livlige lokale marked. Turen slutter i Sandakan hvor I flyver retur til Kota Kinabalu. Herfra tager I til Shangri La Rasa Ria hvor de sidste dage bruges på badeferie (M,F)

Dag 12-14: Badeferie (M)

Dag 14: Transfer til lufthavn og herfra Silk air til Singapore, og Singapore Airlines direkte til Kastrup (M)

Dag 15: Ankomst til Kastrup

Kontakt os på 70 201 208 for priser og perioder