Det bedste af Borneo - rundrejse 

Singapore (2 nætter) - Sarawak (4 nætter) - Sabah (4 nætter) - Badeferie (2 nætter)
Dag 1: Afrejse med Singapore Airlines direkte til Singapore

Dag 2- 4: Singapore
I bor to nætter på Hotel Peninsula i Singapore i superior værelse inkl. morgenmad. Dagene tilbringes på egen hånd med at udforske Singapore, en af Østens store metropoler. (M)

Dag 4: Singapore - Kuching
Morgenmad på hotellet og herefter afhentning og transport til Singapore lufthavn. I flyves til Kuching med Silk Air. Her mødes i af vores repræsentant i lufthavnen og der er transport til hotellet. I tager på en eftermiddagstur rundt i Kuching City. I besøger nogen af byens smukke, gamle seværdigheder som kolonitidens retsbygning, nogen af mindesmærkerne samt Tua Pek Kong - et fantastisk kinesisk tempel. I kommer forbi paladser, Malay landsbyer og bazarer. Dagen afsluttes med at besøge Sarawak museum. I returnerer til hotellet sidst på eftermiddagen. (M)

Dag 5: Kuching - Batang Ai
Morgenmad på hotellet og herefter kører i mod Batang Ai. Nyd den 220 km lange, utroligt smukke tur (ca. 4 timer) gennem Sarawak til Batang Ai. Maleriske små byer og landskaber ligger langs vejen, i gør stop for frokost i Lachau. Undervejs stopper i også ved en kakao farm og en peberhave for at se hvorledes disse dyrkes. Det sidste stykke vej er med båd til Lemanak longhouse - beliggende ved den lokale Iban stamme. Resten af dagen er der fri til at blande sig med de lokale Ibans. Overnatning på Kemanak Longhouse. (M,F,A)

Dag 6: Batang Ai
Udforsk langhusene og oplev hverdagen for de venlige indfødte. Vi nyder også en smuk gå-tur i regnskoven og oplever noget af det flora og fauna der findes her. Få demonstreret hvordan pusterør bruges, et våben brugt af de indfødte ved at spytte giftige pile. Efter picnic-frokost sejler i til Hilton Batang Ai. Resten af dagen til fri disposition. (M,F,A)

Dag 7: Batang Ai - Kuching
Morgenen og formiddagen til fri disposition. I fortsætter med båd og bil retur til Kuching, undervejs spises frokost i Lachau. Vi tager til hotellet og overnatter her. (M,F)

Dag 8: Kuching - Kota Kinabalu
Morgenmad på hotellet og herfra tager i mod lufthavnen hvorfra i til Kota Kinabalu. Efter check-in på hotellet kører i 2 timer til Beaufort i det sydlige Sabah. I tager på tur ud i mangrove sumpskovene og oplever den smukke natur her. Inden der fortsættes med båd serveres der forfriskninger. Under sejlturen ad Garama River vil i se aber i træerne over jer der spiser og leger. Blandt meget andet vil der være Makaka aber, den sjældne silver Langur, vandbøfler og mange forskellige fuglearter. Sejlturen slutter ved solnedgang hvorpå i vil opleve milioner af ildfluer der lyser mangroven op. I returnerer til Garama River Lodge hvor i spiser BBQ middag - herefter returneres til Kota Kinabalu hvor der overnattes på Shangri-La downtown (M,F,A)

Dag 9: Kota Kinabalu - Kinabalu Park - Kota Kinabalu
Tidlig morgenmad på hotellet og så går turen mod Kinabalu Park, gennem rismarker og små landsbyer. I ankommer til Poring Hot Spring - her vil der være rig mulighed for at dyppe sig i de store pools fyldt med varmt vand som siges at have helende egenskaber. Pools'ene ligger i en smuk tropisk have med eksotiske frugttræer som blandt andet pomelo og dragoneye. Her er smukke, sjældne planter overalt. Besøg Sommerfugleparken, et af de smukke vandfald eller tag på trekking i 41 m højde. Her er en 160 m lang canopy walk hvor du bogstaveligt talt går imellem trætoppene. Retur til hotellet og overnatning på Shangri-La downtown (M,F)

Dag 10: Kota Kinabalu - Marine Park - Kota Kinabalu
Efter morgenmaden tager i til Tunku Abdul Rahman Marine Park, en tur på ca. 20 minutter. Gaya Island og Sapi Island er forbundet af en sandbanke og er det perfekte sted at snorkle og dykke. I tilbringer dagen med at udforske det smukke undervandsliv - der serveres BBQ frokost på stranden. Der returneres til Kota Kinabalu hvor i overnatter på Shangri-La downtown.

Dag 11: Kota Kinabalu - Sandakan - Sepilok - Sukau
Meget tidlig morgenmad på hotellet, og ved 6-tiden afgang til lufthavnen. Herfra flyver i til Sandakan hvor i skal besøge det verdens største orangutang rehabiliteringscenter som ligger i Sepilok. I ser orangutangerne blive fodret og oplever dem i junglen på en gå-tur. Herfra fortsætter vi med bil til Sukau, en lokal landsby. Turen tager ca. 1 1/2 time igennem palmepantager og landsbyer. Ved ankomst spiser i frokost og så tager i på flod-safari gennem Kinabatangan floden. Her kan opleves blandt andet næseaber og andre vilde dyr som gør sig klar til natten. I overnatter Bukit Melapi Lodge (M, F, A)

Dag 12: Ox Bow - Sandakan - badeferie
Vågn op til gibboner der kalder igennem skoven, og i fortsætter til ox bow floden for at observere dyrene og opleve den tidlige morgen på den lægnste flod i Sabah. I tager også på et lille jungle trek langs floden for at se dyrelivet herfra. Herefter returneres til lodgen og hvor der er mogenmad. Formiddagen er til fri disposition - efter frokost går turen tilbage til Sandakan hvor i tager en byrundtur som inkluderer et besøg i buddhist tempel og på det livlige lokale marked. Turen slutter i Sandakan hvor i flyver retur til Kota Kinabalu. Herfra tager i til Shangri La Rasa Ria hvor de sidste dage bruges på badeferie (M,F)

Dag 12-14: Badeferie (M)

Dag 14: Transfer til lufthavn og herfra Silk air til Singapore, og Singapore Airlines direkte til Kastrup (M)

Dag 15: Ankomst til Kastrup

Kontakt os på 70 201 208 for priser og perioder