Borneos enestående natur 

Kuching (3 nætter) - Langhus i junglen (1 nat) – Batang Ai (1 nat) - Kota Kinabalu (2 nætter) - Turtle Island (1 nat) – Abai Lodge (2 nætter)

OBS: Nedenstående program er vejledende og opholdet på Turtle Island kan evt. ændres til en ekstra nat i junglen, iht. rejsevejledning fra UM 10/05/2017 

Rundrejse til alt det bedste af Borneo's natur

Oplev Borneos enestående natur på en helt fantastisk rejse til alle de mest spændende steder på den smukke ø.
Begynd rejsen i Sarawak i charmerende Kuching, besøg Bako National Park, bo i langhus i junglen hvorefter turen går til Sabah og de store oplevelser der findes her; oplev kæmpeskildpadder lægge æg på stranden på Turtle Island, tag på flodcruise i Sukau og se de specielle næseaber som kun findes her - og ikke mindst oplev Sepilok Orangutang Center.
Ind imellem oplevelserne er der tid til en badetur. Rejsen kan forlænges.

Dag 1: Afrejse fra København med 5* Qatar Airways eller Singapore Airlines til Kuching.

Dag 2: Kuching
Ankomst til hovedbyen Kuching i Borneos Sarawak provins om eftermiddagen. Ved ankomst er der afhentning i lufthavnen og herfra transport til Grand Margherita Kuching.
Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Grand Margherita hotel.


Dag 3: Bako Nationalpark
Afgang til Bako National Park. Efter ca. 35 minutters kørsel og 25 minutters sejltur ankommer I til Bako. Parken er et af de bedste steder i Sarawak at se dyreliv i naturlige omgivelser, og jeres naturguide udpeger alle de sjældne dyr. Her findes blandt andet de sjældne næseaber, flyvende egern, varaner, samt mere end 100 forskellige arter af fugle.
Dagen tilbringes med at vandre ad junglestier og nyde de øde strande. Undervejs er der sørget for picnic-frokost. I returnerer til Kuching sidst på eftermiddagen. Overnatning på Grand Margherita. Morgenmad og frokost er inkluderet.


Dag 4: Batang Ai
Efter morgenmad går turen gennem Sarawaks landskaber. I kører gennem frodige landskaber afbrudt af små landsbyer, og passerer blandt andet peberplantager, olie- og gummipalme plantager og store områder af jungle. Der gøres bla. stop i landsbyen Serian.
Inden vi når til Lemanak floden spises frokost. Herfra går det med longtilbåd mod langhusene hvor I skal overnatte. Bliv kølet af i flodens vand inden aftensmad og underholdning af langhusets beboere. I overnatter i gæstehus bygget specielt til besøgende, i hjertet af Borneos jungle med dyrenes lyde som godnatsang.
Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 5: Batang Ai
Morgenmad i lodgen inden I tager på en vandretur i junglen, efterfulgt af pusterørs-demonstration. Der spises frokost i lodgen inden turen går med longtailbåd til havnen og herfra med bil til Batang Ai Resort. Resortet ligger smukt ude i junglen, og her er rig mulighed for at spotte aber samt sjældne fugle. Efter check-in er resten af dagen til afslapning i de sceneriske omgivelser. 
​Morgenmad og frokost er inkluderet.


Dag 6: Batang - Kuching
Efter en dejlig morgenmad vandrer I ad junglestierne og oplever junglen vågne mens tågen letter. Herefter går turen tilbage til Kuching med et frokoststop undervejs.
I checker ind på Grand Margherita og resten af dagen er til fri disposition – besøg et af de hyggelige markeder der findes i byen, eller slap af ved swimmingpoolen. Morgenmad og frokost er inkluderet.

Dag 7: Kuching – Kota Kinabalu
Transport til Kuching lufthavn og fly til Kota Kinabalu. Ved ankomst til Kotakinabalu checker I ind på Horizon hotel hvor I skal bo de næste to nætter.
Overnatning på Horizon hotel, inkl. morgenmad.


Dag 8: Tunku Abdul
Det tager blot 15 minutter at sejle fra Kota Kinabalu til de smukke koraløer i Tunku Abdul Rahman Park.
Hvide sandstrande, krystalklart vand og fantastiske koralrev at snorkle ved, er den perfekte flugt fra storbyen. Her tilbringer I dagen med at fordøje alle de oplevelser vi har haft indtil nu.
Maske og snorkel samt en barbeque frokost er inkluderet i denne dejlige afslappende dag. Returnering til hotellet sidst på eftermiddagen. Overnatning på Horizon Hotel. Morgenmad og frokost er inkluderet.


Dag 9: Selingan/Turtle Island
I tager med det tidligste fly til Sandakan og fortsætter straks til havnen, hvorfra I sejler med speedbåd til Selingan Turtle Island. Efter indcheckning i hytterne som har privat bad og toilet, spiser I en velfortjent frokost. Eftermiddagen er fri til at slappe af, svømme, snorkle eller tage sig en lille lur.
Øen er ikke ret stor, så gå en tur rundt og se de store huller Skildpadderne har gravet i sandet for at lægge deres æg – det får dele af øen til at ligne et månelandskab. Der er et stort område der er indhegnet hvor skildpadde-æggene bliver lagt til de udklækkes. De skildpadder der udklækkes i løbet af dagen kan ses her – indtil de om aftenen bliver sat fri på stranden – en hel fantastisk oplevelse. Når der om aftenen er kommet nogle af de store grønne skildpadder på land for at lægge æg, går I sammen med en parkranger ud for at opleve dette fantastiske syn. I hører om projektet omkring Turtle Island, er med til at samle æg ind og grave dem ned samt følge nogle nyudklækkede skildpadder den rigtige vej ned til havet. Der kommer skildpadder op hver nat hele året, men ventetiden kan synes lang når vi efter middagen venter på deres ankomst. Tålmodighed kan være nødvendig, men den belønnes rigeligt. Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.


Dag 10: Abai Village
Efter et helt fantastisk ophold på Turtle Island er det tid at forsætte på nye eventyr. Vi tager tidligt afsted og spiser morgenmad ved ankomst til Sandakan. Herefter går turen til Sepilok orangutang center hvor vi får mulighed for at se orangutangerne når de får mad af rangerne. Vi går også en tur gennem reservatets jungle hvor orangutangerne færdes. Herfra går turen retur til havnen og så med båd af floderne igennem junglen. Sejlturen varer en time og undervejs kan spottes næseaber, makak-aber, krokodiller, varaner og meget mere.
I lægger til ved Abai Lodge midt i junglen hvor I spiser frokost. Abai Lodge er utroligt hyggeligt og alle hytter har bad og toilet. Efter frokost tager I på vandring gennem junglen, på kik efter nogle af de mange sjældne dyr der lever her. Er I heldige kan der opleves elefanter, vildsvin, næsehornsfulge, vilde orangutanger og meget mere.
Efter aftensmad i lodgen skal I på sejltur ad floderne og ser de milioner af ildfluer der danser og lyser floden op.
Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 11: Abai Village
I vågner til regnskoven lyde. Tågen der ligger over floden og den smukke regnskov er et fantastisk syn mens I sejler en tidlig morgentur op ad floden for at se naturen vågne og se den unikke Pitas Lake.
Efter morgenmad er der mulighed for at deltage i lodgens træ-plantningsprojekt med de lokale som også spiser med til frokost på Abai Lodge. Eftermiddagen er til fri dispoition til at indtage et af de mange udkigsplateauer som lodgen har sat op til at spotte sjældne fugle, aber mm. Aftensmaden spises på lodgen. 
Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 12: Abai Village - Kotakinabalu
Efter morgenmad kan I stadig nå en vandretur i regnkoven inden turen går med båd ned ad floderne til Sandakan, afskeden med regnskoven bliver oftest til et på gensyn. I Sandakan besøges det lokale marked hvor der er mulighed for at se de lokale handle, og selv gøre nogen indkøb. Herfra går turen til Sandakan lufthavn og rejsen hjem påbegyndes – eller I fortsætter til jeres næste destination. Morgenmad er inkluderet.

Dag 13: Ankomst til Kastrup 

Der er mulighed for forlængelse med badeferie eller ophold i Singapore - kontakt os for priser.

Sommerferie 2021

DestinationBali
Gyldig fra12-06-2021
Gyldig til20-08-2021
Varighed14 dage
PrisFra 9.498kr.

Kalimantans jungle og Balis koraller

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 18.998kr.

Sabahs perler, regnskov og luksusbadeferie

DestinationMalaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til31-10-2021
Varighed14 dage
PrisFra 18.998kr.
Se alle tilbud