INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Boathouse Hua Hin ★★★★

Hua Hin - Thailand

Førsteklasses lejlighedskompleks med gode lejligheder beliggende direkte til stranden og 10 min. kørsel fra Hua Hin Centrum.

In stock
Travel Code
TH-H-HH-31

Indkvartering

Flot lejlighedskompleks med pæne lejligheder beliggende direkte til stranden og 10 min. kørsel fra Hua Hin Centrum og lige ved nogen af de bedste golfbaner i området.

Vi har studio og 1-bedroom lejligheder til rådighed her, De fleste har hel eller delvis havudsigt og udsigt over kompleksets smukke have og enorme pool-område som er til fri afbenyttelse.

Fra lejlighederne tager det små 10 min. at gå ned til stranden igennem områdets have og poolområde, det tager 10 min i taxa til Hua Hin og koster 2-300 baht pr vej (det er nemt at få taxa herfra).

Lejlighederne er 36-44 kvm. har alle stue med sofa, TV og mini køkken med mikro-ovn, elkedel, køleskab og spisebord/stole. Soveværelset er enten adskildt fra stuen med en almindelig væg eller en kraftig glasvæg med gardin.

Lejlighederne er ejet af forskellige mennesker og er derfor individuelt indrettet efter ejerens egen smag og behov.

Af andre faciliteter på Boathouse kan nævnes 15.000 kvm stort pool område, gratis wi-fi i lobbyen, tennisbaner samt træningscenter. Der er en hyggelig lobby som er bemandet - her kan bestilles rengøring og afleveres vasketøj (afregnes direkte til Boathouse)

Lejlighederne på Boathouse lejes for en måned af gangen og opholdet er uden morgenmad. På området er der resaturant Lighthouse som har åben hver weekend og i højtider. Derudover er der flere andre restauranter på stranden og i området som er åben dagligt. Der er netop åbnet en Familymart (døgnåbent minimarked) få minutters gang fra Boathouse 

OBS - vand og el afregnes direkte til Boathouse inden afrejse. Vand løber ca op i kr. 40 for en måned, el koster 8 baht pr enhed og løber normalt op i ca kr. 400 for en måned (afhængig af forbrug). Samme dag som afrejse (eller dagen før hvis tidlig afrejse) kommer der en person og aflæser el og vandmåler, disse beløb betales sammen med slutrengøring og slutvask af sengetøj til denne person. Lejligheden kan beholdes helt frem til afrejse tidspunkt.

Det er ikke muligt at skifte lejlighed under opholdet da lejlighederne er lejet individuelt. Har man evt. ønsker om feks. lavt beliggende lejlighed, kan dette forespørges gennem kundeservice. 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Boathouse Hua Hin ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden