INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Bluebay Beach Resort ★★★★

Zanzibar, Tanzania

Lukseriøst resort beliggende ved den smukkeste hvide sandstrand på tropiske Zanzibar. På et get-away med Zanzibar som destination, venter dig spændende kultur og sublime strande. 

In stock
Travel Code
ZB-H-3

Indkvartering

Det 4-stjernet Bluebay Resort and Spa danner rammerne for denne skønne oase midt på en af Zanzibars mange fantastiske sandstrande. Foruden stranden og det lækre turkishav ligger hotellet midt i en grøn og frodig have, omringet af over 1000 palmetræer. Resortet ligger i Kiwengwa, et område med andre hoteller, cafeer og restauranter og hvor der altid er direkte adgang til en af de mange sublime strande. 

På resortet er service i højsædet, og de vil gøre alt for at du får den mest behagelige ferie. Derfor er der mulighed for babysitter og butler service, samt kan de arrangere privat middag på stranden. Hvad end du ønsker vil de gå langt for at få det opfyldt.

Hotellets faciliteter er poolområde med loungemøbler, toto børneklub, fitness center og andre sportsfaciliteter, butikker med øst afrikansk håndværk, lækre restauranter i skønne omgivelser ved strandkanten samt en pool bar hvor der de fleste aftner er live musik.  

Hotellet er traditionelt indrettet og bærer præg af den charmerende swahilistil. Værelserne er alle lyse og rummeligt indrettet, og dekoreret i smuk Zanzibar stil med håndskåret møbler der giver omgivelserne sin store charme. Alle værelserne er udstyret med gratis Wi-Fi, terrasse eller balkon, kaffe & the, aircondition, hårtørrer og myggenet.

Der er 4 forskellige boformer på resortet.

  • Garden Room – ligger på stueetagen ud til haven
  • Superior Room – med udsigt over haven, stranden og havet
  • Junior Suites – 90 m2 med eget loungeområde kun 30 meter fra stranden, privat have m. udendørs bruser
  • Sultan suites – ligger lige ved stranden, har en-suite badekar og veranda med udsigt over det turkisblå hav.

Der er mulighed for all inclusive mod et tillæg. 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Bluebay Beach Resort ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden