INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Billeje i USA

USA

Den ultimative USA-ferieoplevelse er simpelthen bare: Kør-selv-ferie.

In stock
Travel Code
US-U-2

Beskrivelse

Leje af bil 
Du kan ikke bevæge dig mange kilometer i USA uden en bil så derfor: "hvad er en ferie i USA uden en udlejningsbil" ? Det er i hvert fald meget svært uden! Og fordi det er en naturlig del af den amerikanske kultur anbefales det altid, undtagen når man er på ”storbyferie”.

Den ultimative USA-ferieoplevelse er simpelthen bare: Kør-selv-ferie.
Top Tours samarbejder med Hertz biludlejning, der har mange muligheder for alverdens udlejningsbiler i hele USA. I bør altid booke jeres udlejningsbil hjemmefra, da det giver jer den bedste pris og det største udvalg.

Hvilken bil skal jeg vælge ?
Vælg en større bil end først antaget – I får rigelig brug for pladsen, specielt hvis I er en familie på mere end 4 personer. Så hedder det minibus eller en bil med store indendørs pladsforhold og stort bagagerum. I USA er alt større selv afstandene, derfor er ekstra plads altid nyttig.

Automatgear
Stort set alle amerikanske udlejningsbiler er forsynet med automatgear. Det er en tilvænningssag.
Og I vil hurtigt elske det, da det er den mest afslappende måde at køre bil på.

Store afstande
Har I kun et par ugers ferie bør I begrænse jer til færre destinationer for ikke at få ”lidt ud af meget”. Men har I rigelig med tid kan kør-selv turen sagtens gå  f.eks. fra kyst til kyst eller oplev et par stater f.eks. på Vestkysten.

Motorveje
Motorveje med flere spor i hver retning skal I tage med sindsro. Vejene er godt nok større, men husk at de amerikanske bilister er meget mere hensynsfulde end de danske. Og overalt er skiltningen gennemført overskuelig.

Storbyer
Køb dig et godt kort eller brug GPS, der kan lejes hos Hertz, eller I tager jeres egen med. Undgå så for alt i verden kørsel i storbyerne i myldretiden.

Ørkener
Husk at tage af sted fuldtanket og have lidt mad og godt med vand med. Pas på ikke at overbelaste bilens elektriske system ved at køre på fuld ventilation – ”aircon”.

Valet Parking
Alternativ til at I selv parkerer jeres bil på almindelig p-plads.
Benyttes specielt ved restauranter, hoteller og særligt mondæne butikker. I afleverer bilen med nøglerne siddende i og parkeringsvagten tager over. Man skal regne med at give drikkepenge.

Kørekort
Det anbefales at få lavet et internationalt kørekort, inden I tager til USA. Det er ikke noget krav for at kunne leje bil i USA, men alting bliver nemmere med et internationalt kørekort.
Dette kan I få udfærdiget hos borgerservice. 

Hertz tilbyder
Fra økonomisk 2-dørs Hyundai til minibusser, ford mustang convertible og hummer H3 

HERTZ ”all inclusive” – priser inkluderer:

  • Billeje med fri kilometer
  • Forsikringer (LDW, LIS, PAI & PEC)
  • Én ekstra fører
  • Én tank benzin
  • Alle i øjeblikket kendte skatter og afgifter
  • Eventuelle lufthavnsafgifter


Der er tillæg for leje af bil med NeverLost (navigationssystem).
Biler med NeverLost kan lejes hos de fleste større Hertz-stationer. Prisen for den dag lejemålet begynder er bestemmende for prisen i hele perioden.

Reservation:
Biler kan kun reserveres i en bestemt gruppe, ikke en bestemt model eller et bestemt mærke. Bilflåden udskiftes jævnligt, så de nævnte bilmærker er i høj grad vejledende. Bilen skal mindst lejes ét døgn (24 timer) og kan højst lejes i perioder á 62 dage. Lejes bilen for en længere periode skal der foretages en ekstra reservation og yderligere voucher udstedes. En lejedag er 24 timer beregnet fra det tidspunkt lejemålet påbegyndes. Returneres bilen senere end 29 minutter efter lejemålets ophør opkræves følgende: mellem 30 og 89 minutter: en halv dags leje. Mere end 90 minutter: en hel dags leje.

Førere: Minimumalderen for alle førere er 21 år.
Førere mellem 21 og 24 år opkræves et gebyr på US$ 27 + lokal skat pr. dag for leje af biler i gruppe A-F og US$ 37 + lokal skat for andre grupper. Minimumalder for leje af prestige biler er 25 år.

Minimumsalder for ekstra fører er 25 år. Alle føreres navne skal noteres på lejekontrakten.
Hvis andre end lejeren og den ene ekstra fører, der er inkluderet i prisen, skal kunne køre bilen, skal der betales et tillæg på US$ 11 pr. ekstra fører pr. dag, dog maksimum US$ 55 pr. person for hele lejemålet - betales lokalt med tillæg af lokal skat. Alle førere skal være i besiddelse af gyldigt kørekort fra eget land samt en returbillet.
Hvis kørekortet ikke er på engelsk anbefales det på det kraftigste også at have et internationalt kørekort. Det gyldige kørekort fra eget land skal dog altid medbringes.
Bemærk at både lejer og ekstra førere bør være i besiddelse af et kreditkort med samme navn som på kørekortet.

Depositum:
Er lejer ikke i besiddelse af et kreditkort betales et depositum på US$ 300, når bilen hentes.

Envejsleje:
Indenfor Florida er envejsleje tilladt uden gebyr for bilgrupper B, C, D, F, G, R, L og U. Bilgruppe M kan frit afhentes / afleveres i lufthavnene i Miami, Orlando, Sanford og Fort Lauderdale. Ved øvrige envejslejemål skal bilen som oftest afleveres i den by, hvor de blev lejet. I nogle tilfælde også på samme udlejningsstation.
Det oplyses ved reservation. D4 + W6 koster US$ 100

Områder:
Udlejningsbilen må køres i alle stater i USA (inkl. Alaska) og Canada, men skal altid afleveres i kontinentale USA, hvis intet andet nævnt i ovenstående. Kørsel i Mexico er ikke tilladt uden speciel forsikring – mulighederne oplyses ved reservation af bilen.

Sikkerhedsseler:
Alle passagerer på både for- og bagsæde skal bære sikkerhedssele i alle stater i USA.

Barnestol:
Er obligatoriske for børn under 5 år i de fleste stater. Skal man bruge en barnestol skal dette oplyses, når bilen reserveres. En barnestol koster ca. US$ 10 pr. dag, med et maksimum på US$ 60 pr. lejemål.

Forsikringer:
Alle priser inkluderer LDW, der svarer til en bilskade- & tyveridækning.
LDW inkluderer også en minimal (for lille) “third part liability”-forsikring.

LIS udvider “third part liability”-forsikringen med en dækning på op til US$ 1 million, og dækker skader på udlejningsbil og passagerer i udlejningsbilen. I modsætning til LDW dækker LIS også, hvis den anden part i et uheld er underforsikret (eller slet ikke forsikret!), eller hvis modparten stikker af fra ulykken. PAI&PEC er også inkl. PAI (Personal Accident Insurace = Personlig ulykkesforsikring) dækker chauffør og passagerer. PEC (Personal Effects Coverage) dækker lejer og dennes families ejendele i bilen op til US$ 600 pr. person dog maks. US$ 1800 total.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Billeje i USA
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden