INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Beyond Resort Krabi ★★★★

Krabi - Thailand

Stilrent hotel med perfekt beliggenhed ved den skønne Klong Muang strand. Nyd de frodige omgivelser, panoramaudsigten over havet og stedets luksøriøse pool og spa.

In stock
Travel Code
TH-H-KR-121

Indkvartering

Omkrandset af smukke tropiske palmer og et tyrkisblåt hav finder I Beyond Resort Krabi, et hotel i særklasse, hvor I er sikret et afslappende ophold. Læn jer tilbage og nyd roen ved den store pool, hvor I bliver belønnet med en smuk udsigt til de frodige øer i Phang Nga bugten. Med det glintrende hav og den skønne sandstrand Klong Muang som nærmeste nabo, er der rig mulighed for at tage en scenisk gåtur eller en forfriskende dukkert, når varmen trænger sig på. Andre faciliteter inkluderer et moderne fitnessrum, volleyball baner, cykeludlejning og den luksøriøse Kanda Spa.

På resortes ene restaurant og bar, Beach Bar Restaurant, har du mulighed for at nyde velsmagende asiatiske og europæiske retter og drinks, mens solen daler ned over bugten og maler himlen i de smukkeste orange, lyserøde og gule farver. Resortets andet spisested er den moderne Beyond Café, hvor du i løbet af dagen kan spise dig mæt i specialiteter fra det fjerne øst og den vestlige verden. Resortet har også deres eget bageri, der hver dag bager friskt brød og kage, der bl.a. kan nydes med resortets traditionelt hjemmelavede marmelade. I en kort gåafstand fra hotellet, ca. 800 m, findes et større udbud af restauranter og lokal butikker som I kan gå på opdagelse i. I det populære Ao Nang område, ca. 15 km fra hotellet, venter endnu flere muligheder i form af spændende butikker, barer og gode restauranter. 

Resortet tilbyder moderne og stilrene værelser indrettet med komfortable og flotte møbler i thailandsk stil. De har alle aircondition, fladskærms-tv, minibar, værdiboks og eget badeværelse med brusebad.

Beyond Resort Krabi er et oplagt hotel til dig der ønsker et afslappende ophold i smukke og rolige omgivelser.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Beyond Resort Krabi ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden