INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Beyond Resort Khao Lak ★★★★

Khao Lak - Thailand

Dejligt og romantisk resort direkte på den flotte, hvide sandstrand Pakweep Beach. Kun for voksne og med masser af muligheder for afslapning eller sjove aktiviteter. Glæd dig til en skøn ferie.

In stock
Travel Code
TH-H-KK-59

Indkvartering

Rejs med til Khao Lak hvor det dejlige Beyond Resort Khao Lak venter på dig. Her kan du forvente luksuriøse og romantiske omgivelser. Derudover er resortet kun for voksne. Resortet ligger lige ved den dejlige sandstrand Pakweep Beach, hvor det hvide sand og uspolerede natur skaber den perfekte, eksotiske stemning for en afslappende strandferie i Thailand. Der er masser af aktiviteter at tage del i på stranden – alt fra dykkercenter, yoga og ikke motoriserede vandsportsaktiviteter.

Resortet er omgivet er omgivet af eksotiske palmer, som du kan nyde ved pool området, hvor du også har direkte udsigt til stranden. Faktisk er der hele 4 pool områder, hvor du kan tage en dukkert i det dejlige vand. Hotellet tilbyder også en række faciliteter, som vil sætte prikken over i’et på din ferie. Du kan blandt andet nyde godt af fitnessfaciliteter, spaområde, bibliotek og internet muligheder (mod betaling). Derudover kan du tage madlavningstimer, hvor du kan gøre de lokale kunsten efter og mestre lækre thai-retter.

Hotellet har sin egen farm, hvor der bliver groet et stort udvalg af forskellige organiske grøntsager til hotellets restaurant. Beyond Resort har stor fokus på bæredygtighed både inden for råvarer og energiforbrug. Du har dermed taget et grønnere valg ved at bo på Beyond Resort Khao Lak. Restauranterne på hotelområdet tilbyder både rettet fra det thailandske og europæiske køkken.

Der er 150 værelser, som alle er store, lækkert indrettet og med enten privat balkon eller terrasse – alle med minibar, safeboks, kaffe- og te faciliteter.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Beyond Resort Khao Lak
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...