INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Beyond Resort Kata ★★★★

Phuket - Thailand

Slip drømmene løs og lad dig indkvartere på dette lækre resort direkte på Kata Beach. Her er et hav af muligheder og aktiviteter for alle aldre.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-50

Indkvartering

Beyond Resort Kata er beliggende direkte på Kata Beach gyldne, bløde sand, og med udsigt over bugten mellem bjerge og azurblå vand.

Stedet er bygget med rammer om at opnå det optimale afslapningsniveau for dig og dine medrejsende, og byder på alt hvad hjertet begærer:

  • Pool område
  • Pool bar
  • Spa & wellness
  • Fitness og sauna
  • Restauranter
  • Bager
  • Souvenirbutik

Foruden ovenstående skønne faciliteter, har resortet et stort udvalg af fritidsaktiviteter til både børn og voksne. Tag madlavningstimer, og lær om det thailandske køkken. Lad børnene lege med resortets andre små gæster i Kids Club eller deltag i en yoga eller thai-chi time.

Her tilbydes intet mindre end 275 værelser og suiter, de er alle store og behagelige og indbyder til en skøn ferie, med faciliteter som aircondition, deponeringsboks, minibar, te- og kaffefaciliteter, Wi-Fi samt egen private balkon og meget mere.

Resortet er perfekt for jer, som gerne vil forkæles, komme helt ned i gear og nyde solnedgangen over det store blå hav.

Tidligere gæster har været glade for beliggenheden, og med swimmingpoolens lige ned til strand og hav.

Resortet er for nyligt blevet renoveret, med fokus på at gøre stedet mere miljøvenligt og energisparende, og er foruden med til at sponsorere uddannelse til lokale børn og unge.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Beyond Resort Kata
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejsers nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...