INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Beyond Resort Kata ★★★★

Phuket - Thailand

Slip drømmene løs og lad dig indkvartere på dette lækre resort direkte på Kata Beach. Her er et hav af muligheder og aktiviteter for alle aldre.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-50

Indkvartering

Beyond Resort Kata er beliggende direkte på Kata Beach gyldne, bløde sand, og med udsigt over bugten mellem bjerge og azurblå vand.

Stedet er bygget med rammer om at opnå det optimale afslapningsniveau for dig og dine medrejsende, og byder på alt hvad hjertet begærer:

  • Pool område
  • Pool bar
  • Spa & wellness
  • Fitness og sauna
  • Restauranter
  • Bager
  • Souvenirbutik

Foruden ovenstående skønne faciliteter, har resortet et stort udvalg af fritidsaktiviteter til både børn og voksne. Tag madlavningstimer, og lær om det thailandske køkken. Lad børnene lege med resortets andre små gæster i Kids Club eller deltag i en yoga eller thai-chi time.

Her tilbydes intet mindre end 275 værelser og suiter, de er alle store og behagelige og indbyder til en skøn ferie, med faciliteter som aircondition, deponeringsboks, minibar, te- og kaffefaciliteter, Wi-Fi samt egen private balkon og meget mere.

Resortet er perfekt for jer, som gerne vil forkæles, komme helt ned i gear og nyde solnedgangen over det store blå hav.

Tidligere gæster har været glade for beliggenheden, og med swimmingpoolens lige ned til strand og hav.

Resortet er for nyligt blevet renoveret, med fokus på at gøre stedet mere miljøvenligt og energisparende, og er foruden med til at sponsorere uddannelse til lokale børn og unge.


Værelsestyper:
På alle værelser findet du TV, skrivebord, lænestol, garderobe, aircondition, minibar, safebox, elkedel, samt te- og kaffefaciliteter.

Superior-værelser er dejlige værelser på 28 m2 med møbleret balkon. Herfra har du udsigt til hotellets grønne have. Værelserne har TV, skrivebord, lænestol, garderobe, aircondition, minibar, safebox, elkedel, samt te- og kaffefaciliteter. Badeværelset med brusekabine og hårtørrer. Alle værelser har en stor kingsize seng. Der kan bo tre voksne eller to voksne og op til 2 børn. Der kan maks. være 1 ekstra seng på værelset.

Deluxe-værelser er flotte værelser på 28 m2. Disse værelser har alle TV, skrivebord, garderobe, aircondition, minibar, safebox, elkedel, samt te- og kaffefaciliteter. Badeværelset er stort med brusekabine og hårtørrer. Desuden er der møbleret balkon, hvorfra der er skrå eller delvis havudsigt. Alle værelser har en stor kingsize seng. Der kan bo tre voksne eller to voksne og op til 2 børn. Der kan maks. være 1 ekstra seng på værelset.

Premier Deluxe-værelser

Disse værelser er også 28 m2, moderne og lyst dekoreret. Disse værelser har alle TV, skrivebord, garderobe, aircondition, minibar, safebox, elkedel, samt te- og kaffefaciliteter. Badeværelset er stort med brusekabine og hårtørrer. Fra disse værelser er der direkte havudsigt fra balkonen. Alle værelser har en stor kingsize seng. Der kan bo tre voksne eller to voksne og op til 2 børn. Der kan maks. være1 ekstra seng på værelset.

Beyond Deluxe-værelser 
Disse værelser er ekstra store på 40 m2, og er tilegnet til dig som rejser med familien og har brug for lidt ekstra plads. Fra disse værelser er der udsigt til hotellets have. Alle værelser har en stor kingsize seng. Der kan bo tre voksne eller to voksne og op til 2 børn. Der kan maks. være 1 ekstra senge på dette værelse.

Pool Access-værelser er 28 m2 og har samme indretning som Deluxe-værelserne. Alle Pool Access-værelser er placeret i grundplan og har direkte adgang fra terrassen til poolen. Disse værelser er kun tilladt for voksne. Alle værelser har en stor kingsize seng. Der kan bo tre voksne.

Junior Suite er 56 m2 store, hvor du både har separat stue og soveværelser. Der kan bo tre voksne eller to voksne og op til 2 børn. Der kan maks. være 1 ekstra senge på dette værelse. Alle Junior suiter har en stor kingsize seng. Der kan bo tre voksne eller to voksne og op til 2 børn. Der kan maks. Være 1 ekstra seng på værelset.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Beyond Resort Kata ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden