INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Beyond Resort Karon ★★★★+

Phuket - Thailand

Dejligt 4-stjernet hotel, beliggende direkte på stranden i den stille del af Phuket. Hotellet er kun for voksne og placeret tæt ved byen og dens muligheder.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-33

Indkvartering

Beyond Resort Karon er et resort kun for voksne gæster. Det er beliggende i et fredfyldt hjørne på Karon strand i Phuket. Hotellet er nydeligt, intimt og romantisk og leverer gode rammer af høj komfort til jeres voksenferie.

Resortet ligger i fredelig afstand til byen, hvor der er et stort udbud af shopping, spisesteder og barer. I finder her 2 pool-områder, det ene med trappe direkte ned i sandet og med udsigt over det krystalskinnende hav og gyldne sand, samt her er flere hyggelige caféer og restauranter, omfattende massage-menukort og et højt serviceniveau.

I kan vælge mellem 81 rummelige og lyse værelser med udsigt til have, pool eller hav. Værelserne har alle moderne faciliteter heriblandt:

  • Wi-Fi
  • Aircondition
  • Deponeringsboks
  • TV
  • Hårtørrer

Tidligere gæster roser hotellet højt for specielt placeringen og stranden, samt en rar atmosfære.
Da hotellet har en aldersgrænse på 18 år, er det typisk generationerne på 50+ som søger hertil. Men hotellet er åbent for alle voksne, og byder alle varmt velkommen!

Bestil

Send rejseforespørgsel

Beyond Resort Karon
Jeg accepterer Top Tours Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Ruby Rejser nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...