INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Banyan Tree Koh Samui ★★★★★

Koh Samui- Thailand

Resortet der er perfekt til et getaway til Thailands eksotiske omgivelser. På din ferie til Koh Samui er luksus, afslapning og forkælelse i højsædet. Glæd dig til at opleve de magiske omgivelser.

In stock
Travel Code
TH-H-KS-77

Indkvartering

Det skønne 5-stjernede hotel Bayan Tree Samui er placeret lige ved sandstranden på Koh Samui. Hotellets udsigter varierer derfor mellem den frodige natur der omkranser resortet og den thailandske golf.

Resortet lever i høj grad op til sine flotte 5 stjerner og der er garanteret luksus på alle fronter, når du holder ferie på Bayan Tree Samui. Du kan glæde dig til de bedste gastronomiske oplevelser, afslappende stunder i spaen og de helt utrolige udsigter.

Resortet har hele 8 forskellige muligheder, når det kommer til gastronomi og drinks. Der er en strandbar og en poolbar, hvor du kan nyde kolde drinks og snacks. I løbet af dagen og om aftenen. Derudover kan du nyde thailandske retter på Saffron, BBQ på Sands, internationale retter på The Edge, middage på stranden på Destination Dining, desserter og lette måltider i Lobby Loungen, samt In-Villa Dining døgnet rundt.

Når du holder ferie på Bayan Tree Samui bor du i en villa eller en suite. Uanset hvad du foretrækker, kommer du til at bo i moderne værelser, der har et strejf af natur i form af sine jordnære farver og naturen der omkranser værelserne.

Deluxe Pool Villa: Kan rumme 3 personer, har udsigt til den grønne have, adgang til privat 35 m2 pool med tilhørende loungeområde.

Ocean View Pool Villa eller Partial Ocean View Pool Villa: Delvist havudsigt, stue, rummer 3 personer og giver adgang til privat 35 m2 pool.

Spa Sanctuary Pool Villa: Ubegrænset adgang til spa behandlinger, udsigt til haven, 35 m2 privat pool.

Rejser du med familien eller en gruppe venner, kan du vælge Family Deluxe Pool Villa, Family Ocean Pool Villa eller Presidential Pool Villa, der alle rummer 5-6 personer.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Banyan Tree Koh Samui ★★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden