INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Bali Palm Resort ★★★

Bali - Indonesien

Bali Palm Resort byder dig velkommen i Balis smukke, tropiske omgivelser. Palmer, udforskning af vandet og en uimodstålig solnedgang er hvad der står på programmet på daglig basis.

In stock
Travel Code
ID-H-CA-24

Indkvartering

Du finder Bali Palm Resort midt på stranden i Candidasa. Det er altså her du holder ferie, hvis du holder af en fantastisk udsigt til havet, de nært omliggende øer og bjergendes betagende siluetter.

Hotellet har en høj standard og lægger stor vægt på komfort og service.

Hotellet har en skøn pool med tilhørende liggestole, hvor du rigtig kan slappe af og nyde de tropiske omgivelser. Når du har brug for et afbræk fra det, kan du glæde dig over at der fra hotellets side arrangeres mange spændende, ugentlige arrangementer. Du kan også forkæle dig selv med en tur i spaen for at få en massage eller et visit i restauranten. Restauranten serverer lækker og smagfuld mad – og så er der Happy Hour fra 16 til 18, hvor der serveres kolde drinks.

Bali Palm Resort er det oplagte sted for dig der elsker at dykke. Ikke nok med at Balis undervandsverden generelt er smuk og betagende, så har resortet sit eget PADI dykkercenter – hvad end du er nybegynder eller har mange dyk med i rygsækken, kan du få noget ud af det.

Byen Candidasa er kendt som værende et sted hvor livet går langsomt og lokalbefolkningen er venlige og hjælpsomme. Fra hotellet har du cirka 5 minutters gang fra områdets hyggelige restauranter, barer, butikker, saloner og meget mere. Du kan også snuppe en gratis bus fra resortet, som kører igennem hele byen.

Bali Palm Resort er det ideelle sted at udforske Balis utrolige omgivelser fra.

Hvordan bor du så på resortet?

Der er både lejligheder og villaer. De er alle indrettet med fokus på komfort. Der er alt hvad du har brug for af faciliteter.

Villaerne har to værelser, havudsigt og privat adgang til både strand og pool.

Bor du derimod i et studio, har du mulighed for havudsigt og egen privat tropisk have.

Der er både 1- og 2-værelses lejligheder med privat have og havudsigt.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Bali Palm Resort ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...