Pemuteran (Bali) 

Uspoleret, traditionel og charmerende. Permuteran byder på smagfulde resorts ved en smuk bugt, hvor man finder masser skøn snorkling og dykning, lokalt liv og imødekommende venlige balinesere.

Permuteran er ikke kun blevet populær pga. sin rolige og behagelige atmosfære, sin skønhed, gode snorkling og sin bæredygtige profil. Permuteran er også kendt for sin strategiske placering tæt på Pulau Menjangans mange undervandsvidundere (og det prisvindende Biorock projekt).
De fleste, der opholder sig på Permuteran, vælger at udforske Menjangan, der siges at være Balis bedste snorkel og dykker område.
Permuteran har dog også selv masser at byde på under vandet. Koralrevet foran Taman Sari og havet omkring Permuteran har ry for at være unikt, da man her finder store koralrev på lavt vand.
Og i modsætning til andre dykker- og snorkelsteder på Bali er Permuteran desuden fri for stærk strøm, der er med til at sørge for en høj sigtbarhed og en god grad af sikkerhed.

Blandt øvrige populære vandaktiviteter på Permuteran er dykning med hajer, delfin og hvalture. Og så er der i øvrigt det yderst sympatiske skildpadde projekt ved Reef Seen Divers, drevet af lokale og ledet af en lokalkendt australsk initiativtager.

Permuterans popularitet har været stigende de senere år, men lokalsamfundet og turismevirksomhederne gør heldigvis fortsat en stor indsats for at holde fast i en bæredygtig udvikling af stedet.

2 ugers Bali rejse med 5 udflugter

DestinationBali
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 9.998kr.

Ubud, Komodo og Rinca med badeferie i Sanur

DestinationBali
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 16.998kr.

Langtidsferie til Bali og Phuket

DestinationBali
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til31-10-2021
Varighed30 dage
PrisFra 14.998kr.
Se alle tilbud