Lombok 

Fredelige Lombok ligger adskilt fra Bali mod vest af Lombokstrædet og er præget af uspoleret, smuk natur som vulkanen Mount Rinjani.

Vulkanen er med sine 3.726 meter Indonesiens tredjehøjeste.
I forhold til Bali kommer her meget få turister og på Lombok er turistindustrien da heller ikke nær så udviklet som på den større nabo ø. Generelt er Lombok mere fredelig.
Lombok har ca. 2,5 mio indbyggere og den primære religion er islam. En del lokale Sasak-folk praktiserer Wetu Telu – en unik religion for området, der blander islam med animisme.

Lombok byder på mange gode udflugtsmål. Mange af øens små landsbyer producerer kunsthåndværk som vævede saronger, flettede kurve, træudskæringer og meget andet.
Man kan eventuelt leje en bil og selv besøge landsbyerne.
Eller endnu bedre, leje en bil med chauffør, som kender alle de spændende steder og så er det også langt mere afslappende. Man kan også booke en fast tilrettelagt tur.

Kuta – Sydlombok: Gode strande og lokale landsbyer, et fredeligt område med kun få cafeer, butikker ­eller andet fristende. Idyllisk og perfekt, hvis man ønsker at nyde resortets faciliteter i fred og ro.

Senggigi – Nordvestlombok: Ligger nord for hovedbyen Mataram og ca. 20 kilometer fra Gili Islands. Det er øens eneste turistområde og et godt sted, hvis man ønsker lidt flere valgmuligheder med hensyn til spisesteder, butikker osv.

Lombok ligger 25 minutters flyvning fra Bali og 2,5 time fra Singapore. Det er også muligt at sejle med færge fra Bali.

Mange besøgende vælger at kombinere f.eks. Singapore, Bali og Lombok. Tre meget forskellige destinationer, hvor der venter et hav af spændende og smukke oplevelser.

Business Class fly og luksushoteller på Java og Bali

DestinationIndonesien
Gyldig fra01-08-2019
Gyldig til20-10-2020
Varighed14 dage
PrisFra 32.980kr.

Langtidsrejse til Bali, Malaysia og Maldiverne

DestinationBali
Gyldig fra01-05-2019
Gyldig til31-05-2020
Varighed24 dage
PrisFra 24.998kr.

Business class kampagne - Cambodia, Thailand og Singapore

DestinationCambodia
Gyldig fra01-05-2019
Gyldig til31-03-2020
Varighed16 dage
PrisFra 29.998kr.
Se alle tilbud