Komodo, Rinca og Labuanbajo 

Giv jeres Bali rejse et ekstra hak opad på oplevelserne og kombiner med 3 dage/ 2 nætter til øerne med den helt unikke flora og fauna.
Komodovaranerne opleves kun her og i kombination med Flores og Rinca, som byder på fantastisk snorkling fra strandene, hvor der venter jer helt unikke oplevelser.


Tilkøb til Balipakke 3 dage/2 nætter:

Dag 1: Fly fra Denpasar til Labuan Bajo

Man flyver fra Denpasar med et morgenfly til Labuan Bajo, en lille by på spidsen af øen Flores. Ved ankomst bliver man mødt af en lokal guide, og køres til hotellet for check ind.
Om eftermiddagen besøger vi Batu Cermin Cave -"spejlklippen" i det lokale sprog, pga. den skinnende glød klippen får, når solen rammer i den rigtige vinkel. Fra grotten, der er hjemsted for en stor mængde flagermus og aber, er der en fantastisk panoramaudsigt over bugten.
Turen fortsætter til Ujung, en søvnig fiskerlandsby og videre til den lokale havn, for at opleve solnedgangen over det stille vand. Inden det går retur til hotellet spises middag på en lokal restaurant. Overnatning på hotel Bintang Flores 
 
Dag 2: Labuan Bajo – Rinca – Komodo – Labuan Bajo 
Dagen begynder tidligt, da vi skal på en heldags bådtur til Komodo og Rinca øerne. Efter kørsel til havnen, går vi ombord på en lokal motorbåd og sejler afsted til Rinca, en lille ø nær Komodo.
Øen er berømt for sin bestand af Komodo varaner, ligesom der findes vildsvin, bøfler og mange fuglearter. Vi går fra borde og ser de kæmpestore varaner i deres naturlige omgivelser.

Turen fortsætter til Komodo, og undervejs nyder vi en picnic-frokost. På Komodo skal vi på en lille vandretur, til Banunggulung – flodbredden, hvor varanerne ofte holder til. Landskabet på vandreturen er spektakulært og man ser mange usædvanlige planter og dyr.
Inden vi forlader Komodo er der tid til en dukkert eller snorkelingtur i det krystalklare vand ved "Pink Beach", der byder på et rigt koral- og undervandsliv.
Vel tilbage i Labuan Bajo spises middag på en lokal restaurant og derefter retuneres der til hotellet. Overnatning på hotel Bintang Flores.
 
Dag 3: Labuan Bajo – Denpasar
Efter morgenmaden går turen til lufthavnen og med formiddags fly retur til Bali 

Inkluderet i pakken er:
  • Alle transfers og ture som beskrevet
  • 2 nætter på Bintang Flores i Labuan Bajo
  • Helpension
  • Ture som beskrevet
  • Snorkeling udstyr
  • Engelsktalende guide

Ikke Inkluderet:
  • Lufthavnsskat på USD 5 pr. person
  • Drikkevarer
  • Komodo afgift på USD 25 pr. person

Opgrader hotellet til Plataran Komodo Resort for kr. 900 pr. person
 

Kalimantans jungle og Balis koraller

DestinationBali
Gyldig fra01-05-2019
Gyldig til30-04-2020
Varighed14 dage
PrisFra 18.998kr.

Borneos regnskov og havskildpadder kombineret med Bali

DestinationMalaysisk Borneo (Sabah og Sarawak)
Gyldig fra01-05-2019
Gyldig til30-04-2020
Varighed18 dage
PrisFra 19.998kr.

33 dage Australien og Bali fra kr. 17.990

DestinationAustralien
Gyldig fra01-08-2019
Gyldig til20-10-2020
Varighed33 dage
PrisFra 17.990kr.
Se alle tilbud