VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Heldagsture 

Introduktion til Bali - 8 1/2 timer (8.30 - 17.00)
Den perfekte introduktion af Balis fasinerende kultur og håndværk, smukke rismarker, traditionelle landsbyer, floder og vulkaner. Vores første stop er i Batubulan en landsby der er kendt for sit fine stenhugger arbejde. Der skal vi se den traditionelle Barong og Kris dans. Denne dans fortæller historien om den evige kamp imellem godt og ondt og er en episk fortælling fra Mahabrata.
Efter forestillingen forlader vi Batubulan og fortsætter til Kintamani.
Fra lavlandet med svejende palmer til de høje bjerge i nord, passere vi tværs
over Bali. Vi stopper i Mas, berømt for sine fantastiske træskærer arbejder hvor vi får mulighed for at se de dygtige kunstnere udfolde sig, samt et besøg i Celuk med sin sublime sølvsmede.
Der er også et stop ved Elefant grotten (Goa Gajah) der er fra ca. år 1000.
Når vi ankommer til Kintamani skal vi se vulkanen Mt. Batur, med de lange bånd af størknet lava, der løber ned af vulkanen. Mt. Batur´s krater er helligt og med en offerplads på toppen af vulkanen, der er dedikeret til guden for frugtbarhed. Lake Batur løber i bunden af dalen og med dens glitrende vand og med bjergene i baggrunden er der lagt op til nogle fantastiske fotos. Vejen tilbage bringer os til tempelet og de hellige kilder i Sebatu og de smukke risterasser i Tegalalang. Som rosinen i pølseenden gør vi et stop i Ubud, berømt for sine kunstnere og dansere. 

Pris kr. 350,00 pr person

Bali´s Natur og Sommerfugle Park - 8 timer (08.30 – 17.00)
En fantastisk tur igennem Bali´s natur. Der er tid til at stoppe og nyde den unikke natur. Vores guide vil lægge vægt på de teknikker landmændene bruger og vegetationen der omgiver os. Vi vil se de tropiske frugter, krydderier, kaffe og chokolade træer. Beboerne i Jatiluwih er berømte for sine risterrasser, der laver et puslespil af de fineste terrasser med de forskellige nuancer af grønne farver. Et morgen besøg til Sommerfugle Parken og et besøg til Batukaru er også på programmet.

Pris kr. 400,00 pr person

Det Bedste af Øst Bali - 9½ time (08.30 – 18.00)
Vores første stop er Kerta Gosa, det tidligere domshus, der er dateret tilbage til det 1800 århunderede. Interessante illustrationer er malet på væggen og portrættere visionerne af himmel og helvede.
Vi fortsætter langs østkysten til fiskerlandsbyen Kusamba. Der kan vi nyde det fantastiske sorte lava sand der skinner som en safir i solen. Her er den lokale industri, salt udvinding og selvfølgelig fiskeri. Langs med kysten kan man se de farverige fiskerbåde der er klar til den daglige fisketur. Vi besøger flagermus grotten Goa Lawah, hvor vi kan se de flagermusdækkede vægge.
Grotten bliver anset som hellig og er beskyttet af et tempel ved indgangen.
I byen Tenganan er der ikke meget ændret igennem tiderne, her væver beboerne stadigvæk deres saronger, der siges at yde deres ejer beskyttelse.
I Candidasa er der frokost (på egen regning), før vi fortsætter til de Royale Bassiner i Tirtagangga, med det hellige vand. 

Pris kr. 400,00 pr person

Fantastiske Nord Bali - 10 timer (08.30 – 18.30)
Vi forlader lavlandet og de flade rismarker i Tabanan, og kører ind i bjerg regionen ved Bedugul. Vegetationen ændre sig mens vi fortsætter opad til Pacung, hvor vi stopper ved risterrasserne og det lokale frugtmarked i Candi Kuning. På vejen op til Lake Beratan besøger vi også Ulun Danu Temple som er dedikeret til Dewi Danu (vandgudinden). Vi kommer også til Gitgit Waterfalls (der går vi igennem junglen til vi når vandfaldet). Kaffeplantagerne strække sig hele vejen til Singaraja og Lovina, et smukt syn. På vejen tilbage passere vi de smukkeste risterrasser i Pupuan.

Pris kr. 400,00 pr person.

Floder, templer og bjerge - 9 timer (09.00 – 18.00)
Denne tur vil bringe os til bjerg landsbyer, templer, risterrasser og floder.
Et besøg til det 1700 århunderede Taman Ayun Tempel, det andet største tempel og det smukkeste med 3 niveauer og voldgrave er et must.
Turen går videre til Bedugul og Lake Beratan, hvor det fantastiske tempel Ulun Danu ligger. Templet ligger på en forhøjning i Lake Beratan , hvor gudinden Dana bor. Vi stopper i Pacung, beundrer risterrasserne og besøger det farverige marked i Candi Kuning hvor der sælges blomster, frugt og grøntsager. Til slut kører vi til Alas Kedaton, den hellige abe skov og fortsætter syd på til det hellige tempel Tanah Lot, bygget på en klippe. 

Pris kr. 400,00 pr person.

Det skjulte Bali - 9½ time (08.30 – 18.00)
Kunst er en integreret del af Bali´s sjæl. Denne tur vil tilfredsstille ens nysgerrighed af Bali´s arkitektur og kunst. Første stop er Singapadu, hvor vi får mulighed for at besøge en traditionel landsby, med mange gamle huse og fantastisk artitektur. Vi fortsætter til Kamasan , for at se traditionel male kunst. Dette er en af de ældste metoder, en 2 dimensionel ”wayang” dukke, der bruges som dekoration ved paladser og templer. Vi ser Kamasan vægmalerier i Kerta Gosa, det gamle domhus, som forestiller himlen og helvede i dette endeløse maleri. Efter Kerta Gosa besøger vi Pura Kehen tempel med dens unikke arkitektur, beliggende oppe af en bjergside, hvor der er et godt udsyn over Tohpati. På vejen tilbage kigger vi på den berømte batik kunst fra Tohpati.

Pris kr. 400,00 pr person


Det skjulte Bali - 9½ time (08.30 – 18.00)
Dette er en tur der tager os til det skjulte Bali, langt væk fra det Bali vi allerede har set. Vi ser de små landsbyer, fasinerende risterrasser, plantager af kakao, kaffe, kokos og bananer på vejen nordpå. Vores første stop er Sangeh, abe skoven og videre igennem Batunya landsbyen som er kendt for sin tropiske vegetation. Vi besøger Lake Beratan, hvor gudinden Danu bor,endnu et stop hvor vi nyder udsigten over floden Tamblingan og efter frokost (egen regning) stopper vi ved et sted hvor der produceres den berømte Bali kaffe. På vores vej tilbage kører vi igennem de smukke risterasser, som Bali er så kendt for.

Pris kr. 380,00 pr person