VALGTE
HOTEL
Ingen klassifikation

Halvdagsture  

Bali´s Templer - 5½ time (14.00 – 19.30)
Vi kører til det Royale Tempel i Mengwi, Pura Taman Ayun. Templet er kendt for sine meru´s og flotte voldgrave. Se aberne lege i Kedaton tempelkomplekset, imens de daglige gøremål udføres af arbejderne. Sent om eftermiddagen kører vi til Tanah Lot, berømt for sin solnedgang, det perfekt billede med det hellige tempel der står på en klippe ude i det Indiske Ocean.
Når der er lavvande er det muligt at gå over til templet, men det er ikke tilladt at gå ind. 

Pris kr. 300,00 pr person

Fascinerende Ubud og Tampaksiring - 5 timer (08.30 – 14.30)
En tur til Ubud er en rigtig god måde at se Bali´s kunst og kultur på. Besøg gallerierne og se de prominente kunstnere fra Bali og Europa. Der vil være tid til at se de forskellige gallerier, det lokale marked og foretninger. Vi fortsætter til Tagallalang, hvor vi kommer forbi risterrasserne og vi slutter i Tampaksiring
med den hellige kilde. På vej tilbage laver vi et stop i Batuan, hvor vi besøger et af de traditionelle huse. Som afslutning kommer vi til Tohpati, hvor de er kendte for deres batik kunst. 

Pris kr. 250,00 pr person

Ubud og Fugleparken - 5 timer (08.30 – 14.30)
En tur til Ubud er en rigtig god måde at se Bali´s kunst og kultur på.
Besøg gallerierne og se de prominente kunstnere fra Bali og Europa.
Før vi kommer til Ubud besøger vi fugleparken med de fantastiske farverige fugle. (der er gratis entre). Vi fortsætter til Tagallalang, hvor vi kommer forbi risterrasserne og vi slutter i Tampaksiring med den hellige kilde. På vej tilbage laver vi et stop i Batuan, hvor vi besøger et af de traditionelle huse.
Som afslutning kommer vi til Tohpati, hvor de er kendte for deres batik kunst.

Pris kr. 320,00 pr person

Sprudlende Denpasar - 4 timer (09.00 – 13.00)
Denpasar er den største by på Bali, med den store Puputan plads midt i byen.
På den ene side af Puputan pladsen er der Bali museum med dens kunst og præ-historisk udstillinger. Man kan også se modeller af de rituelle Balinesiske tandfyldninger, bryllup og kremerings ceremonier. Besøg det farverige Pasar marked beliggende i et åbent højhus, hvor de lokale sælger deres varer
med stor entusiasme. Vi laver også et stop i et af de moderne supermarkeder og ser kontrasten til Pasar. Før vi vender tilbage til vores hotel skal vi besøge Bali Art Centre, en traditionel Balinesisk bygning, der huser en permanent udstilling af moderne malerier og træskærer arbejder. Museet er også en central scene for de Balinesiske danse og drama forestillinger.

Pris kr. 250,00 pr person

Bali eksotiske danse. - 2 ½ time (17.30 – 20.00)
Intet besøg på Bali uden at se en af Balis mange farverige traditionelle danse.
Besøg Batubulan og oplev en bred vifte af af danse. Kecak eller abedansen bliver udført af 50 mænd der chanter ind i en cirkel imens Rama og Sita bliver forelskede. Sanghyang eller trance dansen bliver udført som en uddrivelse af onde ånder og som beskyttelse af landsbyen. Ild dansen hvor danseren kommer i trance og danser på brændende kul.
Note: Efter dansen er der mulighed for at frisk grillet fisk på en strand restaurant i Jimbaran. Der er fri transport tilbage til hotellet.

Pris kr. 250,00 pr person