Bali rundrejse for hele familien 

14 dage/12 nætter: Sanur (3 nætter) - Elephant Lodge (2 nætter) - Candidasa (3 nætter) - Kuta (4 nætter)

En rundrejse, hvor der er lagt vægt på at hele familien kan være med. Bali er en ideel familiedestination, og her får I det bedste - også for de mindste.
Dag 1: Afrejse fra Kastrup med 5* Qatar Airways via Doha til Bali.

Dag 2: Ankomst til Bali sent på eftermiddagen.
I møder guiden i Denpasar lufthavn og herfra køres til Sanur. Indlogering på Peneeda view hotel og afslapning om aftenen.

Dag 3: Sanur
Brug dagen ved swimmingpoolen eller gå en tur i Sanur by, som er et hyggeligt gammelt fiskerleje. Stranden i Sanur er også rigtig fin og her er mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter. Overnatning på Peneeda View.

Dag 4: Sanur
Hvis man har tilkøbt turpakken hjemmefra er det i dag, man skal ud at lege med delfiner. Afhentning på hotellet og turen tager ca. 40 minutter. Her har man tid i vandet med delfinerne (ca. 40 min.), hvor man står på pontoner og kaster bolde mv. til delfinerne. OBS. - børn under 4 år må ikke komme i vandet, men kun kigge på.
Hvis man ikke har tilkøbt turpakken, kan man bruge dagen til afslapning og gå en tur i de små hyggelige gader med butikker. Overnatning på Peneeda view.

Dag 5: Sanur - Ubud/Elephant Safari Lodge
Efter morgenmaden bliver man hentet, og så går turen mod Elephant Safari Lodge ved Ubud. Resortet er hjem for 29 Sumatra elefanter, som er den mest truede elefantart i verdenen, og her er rig mulighed til, at opleve dem helt tæt på. Man kan se dem blive badet i søen - og selv deltage. Tag også en tur til Ubud og oplev kunstnerlandsbyen og dens hyggelige markeder.

Dag 6:  Elepant Safari Lodge
Efter morgenmaden er dagen til fri disposition i elefantparken. Leg med elefanterne og se elefantshowet. Overnatning på Elephant Safari Lodge.

Dag 7: Elephant Safari Lodge - Candidasa
I dag fortsætter turen til det østlige Bali og byen. Turen tager ca. 3 timer gennem den smukke natur og langs rismarkerne, hvor det lokale liv leves. Candidasa er en gammel fiskerlandsby og bruges fortrinsvis af dykkere og snorkling entusiaster, da det er kendt som det bedste snorkel/dykkersted på Bali. Man bliver indlogeret på Bloo Lagoon Resort og resten af dagen er til fri disposition.

Dag 8: Candidasa
Gå en tur i det smukke landskab, der omgiver Candidasa (det bliver brugt af mange malere, da her er fantastiske scenerier) eller slap af ved poolen og ved stranden. Hvis man har booket turpakken hjemmefra er der inkluderet en 3-timers snorkling tur i området. Overnatning på Bloo Lagoon resort.

Dag 9: Candidasa
Dagen til fri disposition. Der er mulighed for at besøge Moder templet Besakih eller se vulkanen Mount Agung, eller snorkle ved revene ud for Bloo Lagune. Overnatning på Bloo Lagune Resort

Dag 10: Candidasa - Kuta
Efter morgenmaden køres de ca. 3 timer til badebyen Kuta i den sydvestlige del af Bali. Byen er også kendt som surferbyen pga. de store bølger der ofte er her, som surfere fra hele verden valfarter til. Indlogering på Discovery Kartika Plaza og resten af dagen til fri disposition. 

Dag 11: Kuta
Hvis man har tilkøbt turpakken hjemmefra, er det i dag man kan tage til Water Bom Park - et vandland for børn (og voksne) i alle aldre. Vandparken ligger i en kæmpe tropisk have, og byder på utallige rutchebaner, pools og vandlegepladser. Overnatning på Discovery Kartika Plaza

Dag 12 - 13: Kuta
Dagene til afslapning og til udforskning af byen og stranden. Nyd de sidste dage på Bali ved poolen og gå på jagt efter souvenirs i alle de sjove små butikker. Overnatning på Discovery Kartika.

Dag 14: Kuta - hjem
Sidst på eftermiddagen er der afhentning fra hotellet, og så går turen mod Danmark. Man flyver via Doha til Kastrup.

Dag 15: Kastrup 
En oplevelsesrig tur er slut. Velkommen hjem!

Tilkøb turpakke - fra kr 1.500 pr. person:

Sanur: Halvdagstur til delfinerne. Inkluderet: Transport til og fra hotellet samt delfin show. Ca. 40 minutters leg med delfinerne i vandet OBS - der er begrænset antal pladser på denne tur, så den kræver bestilling hjemmefra.

Candidasa: Halvdags snorkeltur 

Kuta: Indgangsbilletter til Water boom park - brug hele dagen i vandland, for børn i alle aldre.
 

Ø-hop til dejlige Koh Lanta og smukke Koh Lipe

DestinationThailand
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 11.998kr.

Kun for voksne - dejligt ophold i Benalmadena/Costra del Sol

DestinationAndalusien
Gyldig fra01-10-2020
Gyldig til30-06-2021
Varighed7 dage
Pris 4.350kr.

Luksus på Bali - skønne Damai Lovina og Puri Santrian Sanur

DestinationBali
Gyldig fra05-01-2021
Gyldig til30-11-2021
Varighed14 dage
PrisFra 14.998kr.
Se alle tilbud