Loading...

Bali

Bliv slået omkuld af Balis skønhed og spændvidde

Betagende risterrasser, særegne templer, farverige festivaler, skønne strande, frodig regnskov og et formidabelt kunst og kulturliv.

Indonesiens populære ø

Balineserne er et spirituelt folk – og guderne var  rundhåndede da de udtænkte denne lille perle i det Indiske Ocean. Kombiner evt. Bali med Lombok, Gili, Java eller Sumatra og bliv slået omkuld af Indonesiens øvrige skønhed og spændvidde. 

Bali er uden sammenligning Indonesiens mest populære ø. Og ved et besøg på øen forstår man godt hvorfor - her hersker en ganske særlig stemning. Balineserne er imødekommende i en særlig grad . Og man er aldrig i tvivl om, at de er tro mod deres religion, deres familie og den landsby de kommer fra.

Balineserne bekender sig til en ganske særlig udgave af hinduisme og ofte ses processioner på vej til templet med ofringer (store kurve med frugt og blomster) – og opholder man sig i – og omkring kunstnerlandsbyen Ubud, er man ofte vidne til store farvestrålende festivaler med imponerende optog gennem gaderne.

Templer findes overalt på Bali, det samme gør frodige indtagende landskaber; herunder lysegrønne risterrasser, imponerende vandfald og skønne strande. I det sydlige Bali ligger badebyerne Kuta, Seminyak og Legian på vestsiden, mens Nusa Dua og Sanur ligger på østsiden.

På vestsiden er der bølger, og surfere fra hele verden holder til ved Kuta Beach. På østsiden derimod er der roligt vand ved strandene. Ubud er Balis kulturelle centrum med en ganske særlig charme og atmosfære. Ubud er ikke til at komme udenom, hvad enten du vælger at dyrke kulturlivet, sølv- og guldbyerne, risterrasserne, den charmerende indkvartering og de farverige festivaler i nogle dage, eller om du blot oplever byen som en del af en dagstur.

Lovina ligger i nord og her finder man sorte sandstrande og vilde delfiner. Lovina ligger ca. 4 timers kørsel fra den sydlige del af Bali, så det kræver mindst én overnatning at få noget ud af sit besøg .

Læs mere
View as Grid List

Items 1-10 of 28

Side
per side
Langtidsrejse i Australien og på Bali

Kombinationsrejse til Australien og Bali. Vær fri som fuglen og kør-selv i Australien og afslut med 10 dage på gudernes ø, Bali. Dette er blot et eksempel på pakkerejse. Indhold kan tilpasses jeres ønsker.

 • Ingen dato sat
 • 32 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Business class og 5-stjernet luksus på Bali på Damai Lovina og Hyatt Regency

Den skønneste luksusrejse til Bali. Forkælelsen starter allerede i lufthavnen, fordi du flyver med Qatar Airways på business class, og på Bali bor du på to ekseptionelle, 5-stjernede hoteller.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Rundrejse på Bali i Indonesien

Oplev alt det bedste af Bali - Ubuds kunstnermarkeder og smukke risterrasser, Lovinas lava-strande og afslapning på Sanur.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Luksusrejse i Indonesien

Skøn luksusrejse til Bali. Kombiner to dejlige rejsemål på Bali og bo på skønne resorts, som har rigtig gode anmeldelser fra tidligere gæster. Masser af muligheder for skræddersyet tilpasning af tilbuddet.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Kombinationsrejse i Malaysia

16 dages rejse til Kuala Lumpur, Taman Negara, Lombok, Gili og Bali

 • Ingen dato sat
 • 15 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Kombinationsrejse i Indonesien

Oplev Balis hjerte Ubud med rismarkerne og de hyggelige markeder, Komodo og Rinca med landskaber og dyr som for tusinder år siden og slut af med dejlig strandferie i Sanur.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Business Class i Indonesien

Skøn luksusrejse til Bali. Flyv med 5* Qatar Airways via Doha til Bali t/r og bo på skønne hoteller i Munduk og på Seminyak.

 • Ingen dato sat
 • 11 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
2 ugers ferie direkte på Sanuar stranden på Bali

Oplev en skøn badeferie og bo direkte på Sanur stranden i det eksotiske ferieparadis Bali. Der er et væld af muligheder for vandsport, yoga, tennis, spabehandlinger eller udflugter til fx Ubud.

 • Ingen dato sat
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Langtidsrejse til Indonesien og Thailand

Langtidsferie til Bali og Phuket - 30 dage / 28 nætter. Nyd livet på skønne Bali og slap af ved Phukets fine strande.

 • Ingen dato sat
 • 29 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg
Langtidsrejse i Indonesien, Malaysia og Maldiverne

Rismarker, templer, fascinerende storby, bounty-strande og farvestrålende koralfisk er bare nogle af oplevelserne der venter på jer på denne langtidsrejse til Bali, Kuala Lumpur og barfodsparadiset Maldiverne. Besøg flere lande på en og samme tur.

 • Ingen dato sat
 • 23 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørg

Indonesien generelt

Bali er en del af det mægtige ø-rige Indonesien, der har hele 17.000 øer, 255 millioner mennesker og 300 sprog . Udover Bali er hovedøerne Sumatra, Java, Sulawesi, Kalimantan (den indonesiske del af Borneo) samt Irian Jaya. Indonesien er verdens 4. mest folkerige nation med sine 255 millioner mennesker. Og til sammenligning lever 4,5 millioner mennesker på Bali.


Bali adskiller sig fra resten af Indonesien, da befolkningen her dyrker en særlig udgave af Hinduismen. På de øvrige øer er befolkningen overvejende muslimsk, lige med undtagelse af øerne længst mod øst, hvor kristendommen hersker.

Indonesien byder på en ufattelig rigdom, hvad angår kultur, natur- og dyreliv. I Sumatras utæmmede regnskov, kan du f.eks. opleve tigre og orangutanger, mens Gili og Sulawesi byder på en fantastisk undervands-verden med tusindvis af tropiske fisk, havpattedyr og imponerende koralhaver. På øerne øst for Bali kan du opleve noget så bizart som verdens største nulevende øgle - de skræmmende Komodovaraner, der ikke findes magen til andre steder i verden – mens verdens mest truede dyreart, Java-næsehornet, lever i Ujung Kulon på den vestlige del af Java.

Klik her og se vores aktuelle tilbud til Bali

Balis næste Nyepi 2021 festival d. 14-15 marts.
Oplev Balis berømte "Dagen for tavshed" som er en unik og uforglemmelig lejlighed, når lokalbefolkningen overholder strenge regler vedrørende tilbedelse og selvopofrelse, og besøgende kan se et magtfuldt eksempel på det greb, som gamle religiøse traditioner fortsat har på denne magiske ferieø. Nyepi også kaldt Isakawarsa, er en fejring af Saka, nytår i Balis kalender. Selve dagen er faktisk midtpunktet i uger med ceremonier, festivaler, pilgrimsrejser og fester. Dette er en god tid på året at besøge Bali, når øens fulde kulturelle kompleksitet og kunstneriske karakter tager centrum.

Når renselsesritualer og groteske demoniske statuer (lavet af bambus og papir, og symbolisere Balis ondsindede ånder) er tændt, og alt ondt forvist fra øen, begynder tavshedens dag. I løbet af den 24 timers periode stopper alle daglige aktiviteter på Bali; gaderne tømmes, ingen musik afspilles, ingen stemmer kan høres, og ingen træder uden for deres hjem eller hotel i en hel dag. Balineserne betragter Nyepi som en hellig og forventet speciel lejlighed, hvor selvreflektion, meditation, faste og stilhed er i fokus. Læs mere om festivalen her

Generelle oplysninger: 

SILENT DAY 2021: 14. - 15. marts (fra kl. 06.00 - 06.00) (der må ikke flyves, køres bil m.m.)
** Læs mere nederst

Drikkepenge: Giv gerne 10 – 15% i drikkepenge da “service charge” ikke altid er inkluderet i en restaurant regning. Guider og chauffører vil også være taknemmelige for nogle ekstra rupiah.

Elektricitet: 220 V.

Klima: Tropisk klima – det vil sige, det er varmt hele året. Temperaturen er lavest i den tørre periode fra april til oktober, hvor luftfugtigheden også er lavest. I perioden november til marts kommer der fra tid til anden heftige regnbyger, oftest sidst på dagen. Det er sjældent dagsregn.

Sproget: Indonesisk. Herudover tales engelsk i turistområderne.

Tidsforskel: Sommertid + 6 timer / vintertid + 7 timer.

Vaccination: Top Tours kan ikke rådgive omkring vaccinationer. Vi anbefaler altid, at du inden afrejse kontakter egen læge eller et autoriceret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler.

Valuta: Indonesisk Rupiah (IDR). Se den aktuelle valutakurs her

Visum & pas Der er visumpligt. Visum er gratis for danske statsborgere ved ophold indtil 30 dage og opnås ved indrejse.
Pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomstdato.
Læs gældende regler på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Udenrigsministeriets rejsevejledning:
Vi anbefaler at du inden afrejse altid læser sidste nye rejsevejledning fra Udenrigsministeriet.
Læs den her.


** Information fra vores repræsentant på Bali omkring forholdene på Nyepi day / Silent day

Nyepi / Silent day in Bali, from 06.00am until 06.00am the following day, arrival - departure flights, traffic, music, dancing or activities are NOT allowed. The Harbor/ Airport will be closed. However, the emergency services such as hospitals are operational. Swimming in the ocean, walking on the beach are not permitted. Guest can only stay in the hotel premises. The hotel swimming pools may be open depending on the individual hotel rules. Any external lighting visible to surrounding communities are to be extinguished.

Læs mere på www.tourismindonesia.com