INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Baan Chaweng Beach Resort & Spa ★★★

Koh Samui- Thailand

Nyd ferien på et skønt 3-stjernet strandhotel på den thailandske ø Koh Samui. Her holder du ferie i dejlige, elegante thai-inspirerede omgivelser, hvor du kan nyde feriedagene ved den smukke strand.

In stock
Travel Code
TH-H-KS-76

Indkvartering

Koh Samui er en populær ø at holde ferie på, når rejsen går til Thailand. Det er også her du finder det dejlige Baan Chaweng Beach Resort & Spa. Hotellet ligger på en smuk sandstrand, som dermed giver adgang til en smuk havudsigt fra hotellets restaurant og samtlige værelser. Restauranten, Leelavadee, tilbyder lækre anretninger i form af thaimad og frisk fisk og skaldyr fra havet.

Du kan nyde ferien på Chaweng Beach og ved hotellets pool område. Derudover kan du benytte dig af hotellets spaområde, Rachavadee Spa, hvor der er massage på programmet.

Hotellets værelser, suites og villaer er dekoreret i en traditionel thailandsk stil med mørkt træ og lette farver. Uanset hvilken indkvarteringstype du vælger, kan du nyde godt af god komfort, moderne indretning, air condition, privat altan, fjernsyn, mini bar, international telefon, safe, føntørrer, kaffe/te faciliteter og gratis Wi-Fi.

Resortet tilbyder følgende overnatningsmuligheder:

Superior Building:

Disse værelser finder du på stue- og 1. etage. Der er plads til 2 personer på det 38 m2-værelse, og der er enten dobbelt eller enkelt senge. Den private terrasse eller balkon giver dig en tropisk udsigt til havens frodige træer og planter.

Superior Villa:

Villaen er med sine 40 m2 større end standardværelserne. Også her kan du nyde en udsigten til haven fra din private terrasse. Villaen har de samme faciliteter som værelserne.

Deluxe Building: 

Disse værelser finder du på øverste etage. Der er samme faciliteter som de andre værelser har – og også en nydelig udsigt til den grønne have.

Deluxe Villa: 

Ønsker du mere plads, kan du med fordel vælge Villaen. Villaen er tættere på stranden end Superior Villaen – havudsigten er dog til haven.

Grand Deluxe Villa:

I denne villa type er du ikke langt fra stranden, og der er derfor delvist havudsigt fra altanen. Selve villaen er nydeligt indrettet med både badekar, mini bar, sofa og enten dobbelt- eller enkeltsenge.

Beach Front Suite:

Når du bor på resortets Beach Front Suites kan du nyde en betagende udsigt til havets rolige bølger – både udenfor og indenfor. Du kan nyde varmen og din tiltrængte ferie på balkonen, hvor du kan ligge på langs i en behagelig solseng. Der er faktisk hele to balkoner. Den smukke suite er velindrettet – glæd dig b.la. til at snuppe et dejligt bad i badekaret og efterfølgende hoppe i en blød morgenkåbe. Det bliver ikke meget bedre. Foruden en skøn dobbeltseng har suiten også et stueareal med sofa, TV og meget mere.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Baan Chaweng Beach Resort & Spa ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden